Lets’s play

Als je aan seksspeeltjes denkt, denk je misschien aan donkere winkels in achteraf straatjes en grote dildo’s, maar wist je dat je tegenwoordig ook gewoon speeltjes bij de Etos kan kopen? En dat er ook hele mooie, vrouwvriendelijke speeltjes zijn?

Seksspeeltjes kan je gebruiken om zelf meer plezier te halen uit het masturberen of weer eens wat anders met je partner te beleven. Seksspeeltjes zijn er voor zowel vrouwen als mannen.
Naast de bekende grote dildo, zijn er dus ook veel andere speeltjes te krijgen.

Voor vrouwen zijn de dildo’s en vibrators wel de bekendste. Een dildo ziet er vaak uit als een penis en is bedoeld om vaginaal of anaal te gebruiken. De meeste vrouwen komen echter niet klaar van alleen een dildo in de vagina. Hierbij kan een vibrator je helpen. Een vibrator kan eruit zien als een dildo, maar kan daarbij ook trillen. Vibrators heb je in allerlei vormen en maten. Het merk Emotional Bliss en ook Durex hebben mooie “design” vibrators. Deze kan je onder andere kopen bij de Etos of gewoon online bestellen bij bijvoorbeeld Wehkamp.
Daarnaast zijn er ook grappige vibrators. Misschien ken je de “Rub my Duckie” wel. Deze ziet eruit als een badeend, maar werkt dus als een vibrator. Kan je dus gerust in de badkamer laten rondslingeren. Of wat dacht je van een Hello Kitty vibrator, of een vibrerend nagellakpotje. Alleen niet zo handig als je een klein zusje in huis rond hebt lopen.

Ook voor mannen is er heel wat te koop. Gelukkig maar, want het komt nog regelmatig voor dat een man op de eerste hulp verschijnt met een bierflesje in zijn anus: ze stonden onderaan de trap en toen viel ik zomaar bovenop een bierflesje..Natuurlijk niemand die je geloofd, dus dat zal jou niet overkomen! Er zijn heel wat dingen te koop die je anaal kan gebruiken, zoals butt plugs, maar wat misschien ook leuk is voor het masturberen en om samen te gebruiken is een penisring. Deze ring zit wat strak om je penis, waardoor je penis wat harder wordt en je er meer van voelt. Durex heeft deze ook, maar deze vibreren ook. Als je deze om hebt tijdens de seks, hebben jullie er dus allebei plezier van.

Seksspeeltjes kunnen dus leuk zijn en een stuk veiliger dan iets gebruiken wat daar niet voor bedoeld is, zoals een bierflesje of een komkommer. Het is dan wel belangrijk dat je je speeltje goed schoonmaakt en het niet onderling uitleent. Op die manier kan je namelijk voorkomen dat je SOA krijgt..

WIST JE DAT…Omdat er in China veel meer mannen zijn dan vrouwen, de verkoop van seksspeeltjes daar met 40% is gestegen

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *