Kreunen en steunen

Geluidsoverlast is vervelend. Als jouw buren bijvoorbeeld geregeld ruzie maken of harde muziek draaien en de muur slecht geïsoleerd is, kun je hier behoorlijk last van hebben. Maar wat als je  geluidsoverlast hebt van seks!

Enige tijd geleden waren John Williams en Natasja Froger voor het programma ‘Bonje met de buren’ bij een burenruzie rondom geluidsoverlast. Bij het half Italiaanse stel was zeker geen sprake van sleur in de relatie, want het koppel bedreef de liefde maar liefst vier keer per nacht!

De buurvrouw was het gekreun en gegil inmiddels zo zat dat zij geen andere uitweg meer wist dan het RTL programma te benaderen. Met het schaamrood op de kaken deden beide dames hun verhaal, maar tot een oplossing kwamen zij niet echt. Uiteindelijk zat er niets anders op dan isolerend materiaal te bevestigen aan de muren en wanden van de slaapkamer. En dan bij het niet slapende noch vrijende koppel wel te verstaan, want het gepassioneerde stelletje wilde nergens aan meewerken.

Je hebt het vast ook wel eens meegemaakt. Je bent uit geweest en komt laat thuis of je moet ’s nachts even naar de wc en plotseling hoor je in de verte gekreun. Of het nu je ouders zijn of een broer of zus, het blijft een beetje ongemakkelijk de volgende dag aan het ontbijt. Ook in hotels kun je geregeld ‘meegenieten’ met buren die een romantisch weekendje beleven. In hotels zijn de muren vaak maar flinterdun dus je ontkomt er niet aan de vrijpartij van het begin tot het eind mee te beleven.

In plaats van je eraan te ergeren kun je er wellicht ook de humor van inzien. Je zult er geen betere nachtrust door krijgen, maar misschien wel de slappe lach. En wie weet krijg je er zelf wel zin in een vrijpartij en kun je een wedstrijdje houden wie het hardste kan gillen.

WIST JE DAT…? Vrouwen tijdens de seks meestal geen geluid maken van genot, maar juist om hun partner te beïnvloeden? Het kreunen en steunen van de vrouw leidt er toe dat de man sneller klaarkomt, aldus onderzoek. Redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld verveling, vermoeidheid of tijdgebrek. Bij orale seks blijken vrouwen een stuk stiller te zijn…

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *