Koningstrio

Seks kan leuk en fijn zijn, met je liefje of partner, met jezelf, of met een (on)bekende. Soms wil men graag ook experimenteren met meer bedpartners tegelijk. Een trio is zoiets en kan een extra dimensie geven aan het plezier.

Een trio is simpelweg een sekspartijtje met z’n drieën. Bij een trio wordt vaak gedacht aan twee vrouwen en een man, of twee mannen en een vrouw. Aan de optie van drie mannen of drie vrouwen wordt niet zo snel gedacht maar ook dat is mogelijk. Voor een triootje van je eigen geslacht hoef je niet per se homoseksueel te zijn. De fantasie van seks met meerdere mensen tegelijk vraagt wel om een open instelling ten opzichte van je eigen seksualiteit. Mannen fantaseren daarbij in de regel vaker over een trio dan vrouwen.

Wanneer je vriend (of vriendin) aangeeft dit een keer te willen doen, is het belangrijk dat jij die fantasie ook deelt. Laat je niet verleiden tot iets wat je niet wilt. Vraag jezelf af of je het aan kan en denk na over de gevolgen. Doe het niet omdat je bang bent om je vriend (of vriendin) te verliezen of omdat iedereen het al gedaan heeft.

Wanneer je kiest om je fantasie uit te voeren zul je jezelf wel eerst een paar dingen moeten afvragen. Wil ik het met twee mannen, twee vrouwen of een man en een vrouw doen? Misschien wel met drie vrouwen of drie mannen? Als vrouw met twee mannen of als man met twee vrouwen ben je automatisch het middelpunt, jij krijgt alle aandacht. Maar er bestaat ook een grote kans dat jij in een trio de tweede man of vrouw bent en minder aandacht krijgt. Wie zijn de andere twee personen waarmee je seks zal hebben? Wil je dat iedereen gelijke seksuele voorkeur heeft of maakt het je niet uit dat iemand lesbisch is en de ander bi- of heteroseksueel? Wil je het met een ervaren iemand doen of met een trio-maagd? Met bekenden of met onbekenden? Een bekend persoon is wellicht veilig en vertrouwd, met een onbekende is het wellicht spannender. Mannen zijn daarbij van nature iets ruiger en vrouwen zachter, dit kan van invloed zijn op de seks. Maak hierover goede afspraken. Bespreek ook wat je wil doen, vinden jullie anale seks een optie, of wil je het liever bij orale seks houden bijvoorbeeld.

Seks moet vooral zijn wat jij ervan wil. Seks hebben binnen je eigen grenzen is bij het hebben van een trio het allerbelangrijkste. Bedenk vooraf wat je wel en niet wil en geef aan wanneer iemand over jouw grens gaat.

WIST JE DAT …? Als koppel hebben jullie misschien de gewoonte om onderling het condoomgebruik achterwege te laten. Besef dat een derde in het spel de kans op een soa vergroot. Gebruik een nieuw condoom als je van partner wisselt en houdt er rekening mee dat je speeltjes moet reinigen als ze van gebruiker wisselen.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *