Hoe sociaal ben jij?

Seks heb je vaak samen, en het liefste geniet je er allebei evenveel van. De ene bedgenoot houdt veel rekening met jouw genot; de ander misschien wat minder. Hoe sociaal ben jij als het om seks gaat?

Ben jij iemand die de ander altijd wil pleasen? Dan heeft jouw bedgenoot niet te klagen! Jij haalt waarschijnlijk alles uit de kast om het de ander naar de zin te maken. Vergeet daarbij niet dat je zelf ook mag genieten! Een keertje achterover leunen de ander z’n best laten doen kan ook heerlijk zijn.

Als je veel wisselende contacten hebt of je bedpartner gewoon nog niet zo goed kent, kan het soms lastig zijn om te weten wat hij of zij lekker vindt.
Het klinkt erg logisch, maar om het samen leuk te hebben in bed, is het belangrijk dat je er ook samen over praat. Vaak is dit een drempel waar je overheen moet stappen, want praten over seks is niet voor iedereen even makkelijk. Maar doe het! Dit kan echt zoveel meer geven aan jullie seksleven, zeker als je ook je fantasieën en dromen met de ander deelt.

Het kan ook zijn dat jij juist iemand bent die zich altijd laat verwennen in bed. Niets mis mee! Zorg wel dat je de wensen van de ander ook in de gaten houdt. Weet je ook wat hij of zij lekker vindt? En doe je ook je best jouw bedgenoot te laten genieten?
Ook hier geldt dat je er samen over kunt praten  en van elkaar kunt leren hoe je de ander kan verwennen. Concentreer je op de ander en waar de ander opgewonden van raakt. Vrouwen hebben meerdere erogene zones en het verschilt per vrouw wat ze lekker vindt. De man is vaak wat makkelijker te bevredigen, zijn erogene zone is zijn penis. Maar ook bijvoorbeeld strelingen over de kaaklijn, onderarmen of onderrug kunnen mannen opgewonden maken!

Tot slot: als je echt van seks wil genieten is het belangrijk om jezelf bloot te kunnen geven. Het helpt hierbij als je jezelf aantrekkelijk voelt en dat je ziet dat de ander jou ook aantrekkelijk vindt. En dat betekent niet dat je moet voldoen aan de zogenaamde schoonheidsidealen. Verzorg jezelf goed, zorg dat je lekker ruikt en dat je er uitziet om op te eten. Dus mannen: trek die mannelijke boxer aan en vrouwen: draag die sexy lingerie.

WIST JE DAT?….. Badoo (http://badoo.com/nl/) het sociale netwerk voor seks is. Op dit moment zijn er meer dan 130 miljoen mensen wereldwijd lid van Badoo. Zowat elke paar seconden lijken nieuwe mensen zich aan te melden op deze sociaalnetwerksite, die de ‘Facebook voor seks’ wordt genoemd. De makers omschrijven het als ”s werelds grootste sociale netwerk voor het ontmoeten van nieuwe mensen’.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *