Hoe seksonafhankelijk zijn Amerikanen?

In Nederland hebben we vaak het gevoel dat onze regering ons wil betuttelen, maar als we kijken naar Amerika, valt het best mee. Seks in Amerika, het kan, maar hou je wel aan de wetten!

En het zijn nogal merkwaardige wetten. Hieronder een aantal sekswetten, die in Amerika gelden. Hoe er op gecontroleerd wordt, is ons overigens een raadsel…
1.    Orale seks is vaak een onderdeel van het voorspel om samen in een goede seksstemming te komen, maar het is illegaal in maar liefst achttien staten.
2.    In de staat Virginia is het verboden om het licht aan te hebben tijdens de seks. Kortom, doe het overdag of anders op de tast. Jammer,het kan juist opwindend zijn om elkaar te zien en het kan de seks lekkerder maken!
3.    In Willowdale, Oregon, mag dirty talk niet tijdens de seks. Dus vergeet het maar om elkaar op te winden met geile praat.
4.    In Georgia mag je alleen seks hebben, als je getrouwd bent met elkaar. Dat zal een saaie boel zijn.
5.    Wil je een ander standje uitproberen buiten het missionaris standje om, dan moet je niet naar Washington, want daar is het verboden om andere standjes te doen.
6.    In Connorsville, Wisconsin, ben je illegaal bezig als je als man een geweerschot afvuurt terwijl jij een orgasme hebt. Zie jij je vriend al klaarzitten met een geweer?!
7.    Is jouw grootste fantasie om seks te hebben met een vrachtwagenchauffeur in een tolhuisje? Ga dan niet op vakantie naar Harrisburg in Pennsylvania, want dat is daar verboden.
8.    Ben je gek op dildo’s en ga je op vakantie naar Arizona, stop er niet meer dan twee in je tas, want meer mag je daar niet in huis hebben.
9.    In Georgia moet je niet zijn om een nieuw seksspeeltje aan te schaffen, want je zal daar geen winkel vinden die dat verkoopt. De verkoop van seksspeeltjes is daar namelijk verboden.
10.    Dit laatste is eigenlijk geen verbod op seks, want in Washington is het legaal om seks met dieren te hebben, mits het dier minder dan 18,14 kilo weegt.

Zo zie je maar weer, de betutteling in Nederland valt heel erg mee. In Nederland kennen we natuurlijk ook een aantal wetten die met seks te maken hebben. Het hebben van seks met een jongen of meisje jonger dan 16 jaar is in principe strafbaar. In werkelijkheid geldt dit alleen voor kinderen die jonger zijn dan 12 jaar of als het verschil tussen beide meer dan 5 jaar is. Bij seksueel contact met jongeren tussen de 12 en 16 jaar komt de politie alleen in actie als aangifte wordt gedaan door de jongere zelf, de ouders of de Raad voor de Kinderbescherming. Het is immers niet de bedoeling dat een jongen van 17 wordt opgepakt omdat hij seks heeft met zijn 15-jarige vriendinnetje.
Verder is het in Nederland verboden om in het bezit van foto’s en film- of video-opnames te zijn, die seksuele activiteiten tonen van of met kinderen onder de 18 jaar. Verder is seksueel contact tussen bloedverwanten (oftewel incest) verboden. En sinds januari 2009, is het verboden om seks te hebben met dieren.
Kortom in Nederland kan je vrij genieten van seks met je vriend of vriendin!

WIST JE DAT?….. Sinds begin 2010 is het ‘groomen’ strafbaar geworden. Dit is het online lokken of versieren van kinderen en jongeren met als doel seksuele handelingen te verrichten via de webcam of in het echt.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *