PRIJSVRAAG Hoe maak jij seks nog leuker?

Stuur jouw beste tip door aan seksenzo@casa.nl en maak kans op een gratis ‘Sextrack’-app.

Goed presteren in bed, iedereen is er op één of andere manier mee bezig. Wat vindt de ander van mijn prestaties in bed? Angst en onzekerheden kunnen er voor zorgen dat je minder geniet van seks. Als vrouw kan jij je zorgen maken of je wel een orgasme kan krijgen. Mannen maken zich juist weer zorgen over hoe zij hun orgasme kunnen uitstellen. Dan is er nog de angst voor lichamelijke tekortkomingen als; is mijn penis te klein, mijn vagina te droog of mijn borsten te klein? Ook schaamte voor littekens, knokkelige voeten, lichaamshaar of geur kunnen de beleving van seks en daarmee de prestatie beïnvloeden.

Mannen lijken over het algemeen makkelijker over hun bedprestaties te praten, maar doen dit zich vaak beter voor dan zij in werkelijkheid zijn. Vrouwen zullen minder snel opscheppen. Zij bespreken eerder, in gezelschap van vriendinnen, hun vrijpartijen in detail.

Wanneer ben je nu eigenlijk goed in bed? Maatstaven voor goed presteren komen tot stand door films en andere indianen verhalen. Romantische seksscènes op de mooiste locaties en prachtige ‘body doubles’ beïnvloeden onbewust ons ideaalbeeld. Pornofilms verhullen minder maar zijn eveneens in elk detail geregisseerd. Complexe standjes, groot geschapen modellen en dito speeltjes. Geile mannen en vrouwen die altijd klaarkomen en overal voor in zijn.

Goed presteren zit vaak niet in het standje dat je gebruikt of de lengte van een penis. Het gaat er met seks juist om dat je het samen leuk hebt. Seksspelletjes kunnen hierbij helpen. Er zijn verschillende spelletjes denkbaar. Van sekskwartet tot rollenspel en van een dobbelsteen met standjes tot seksspeeltjes. Deze werken drempelverlagend door de humor die vaak met het spelen gepaard gaat en omdat aanleiding geeft om verlangens of gevoelens aan elkaar kenbaar te maken.

Sinds kort is er ook een speciale seks app voor op je smartphone of tablet de Sextrack. Deze app houdt je bedprestatie bij terwijl je seks hebt. Je legt je telefoon tijdens de vrijpartij op bed. Door de vering worden de prestaties gemeten in tijdsduur, het aantal stoten, de snelheid en de intensiteit van de seks. Omdat ‘sneller’ en ‘meer’ niet altijd beter is, kun je zelf instellen aan welke elementen jij de meeste waarde hecht. Het resultaat kan je aflezen aan een aantal grafieken die weergeven hoe ‘goed’ jullie seks is geweest. Na het vrijen hoef je niet meer te vragen of het fijn was, de app geeft een goed beeld van jullie vrijpartij. Vergeet elkaar natuurlijk niet te vertellen wat je prettig of onprettig vindt.

PRIJSVRAAG…Heb jij een tip om seks nog leuker te maken? Stuur deze uiterlijk 15 december 2011 in via seksenzo@casa.nl en maak kans op een ‘Sextrack’-app. Seksenzo verdeelt 10 apps onder de beste inzendingen.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *