Het verhaal van Tim (21)

Veel jongeren met homoseksuele gevoelens hebben moeite met uit de kast komen. Voor mij viel dat gelukkig mee. Mensen in mijn omgeving gingen er heel relaxt mee om en mijn vrienden hadden eigenlijk niet anders verwacht, waardoor ik het zelf ook makkelijker kon accepteren.

Niets te klagen dus zou je zeggen. Toch heb ik wel eens moeite met het feit dat ik homo ben. Niet omdat ik er zelf geen vrede mee heb hoor, maar wel door de vooroordelen van anderen. En met die anderen bedoel ik eigenlijk hetero’s.

Hetero’s denken over het algemeen dat homo’s kapper, steward of visagist zijn en zich vrouwelijk gedragen. Als ik een onbekende dus wel eens vertel dat ik op jongens val, krijg ik vaak de reactie “Oh, maar je ziet er helemaal niet uit als een homo.”Over seks tussen homo’s bestaan al helemaal veel vooroordelen. Homo’s doen het allemaal met elkaar en omdat ze met iedereen onbeschermde anale seks hebben, krijgen ze allemaal HIV. Eerlijk gezegd denk ik dat hetero’s maar heel weinig af weten van seks tussen mannen. Want lang niet iedereen houdt van anale seks en er zijn heel veel andere manieren om seks te hebben met een man.

Wat zoal? Net als hetero’s houden homo’s ook van knuffelen, zoenen of een massage om de spanning op te bouwen. Masturberen, aftrekken en pijpen doen wij homo’s ook en daarin verschillen we helemaal niet van heterostellen die seks hebben.

Sommige homo’s houden daarnaast ook van anale seks. Maar niet iedere homo vindt dat prettig. Ik vind zelf vingeren wel lekker (met je vinger bij jezelf of bij de ander anaal naar binnen gaan en daar de gevoelige plekjes masseren), maar ik ben nog niet toe aan ‘kontneuken’. Sommige andere mannen doen dat wel, maar niet iedereen houdt er bijvoorbeeld van om zowel ‘top’ als ‘bottom’ te zijn.Er is dus best veel variatie in seks tussen mannen, eigenlijk net als dat bij heterostellen het geval is. En trouwens, je hoort steeds vaker dat hetero’s ook experimenteren met anale seks, dus ik snap eigenlijk helemaal niet waarom er zo’n issue van wordt gemaakt bij mannen.

Ik hoop in elk geval dat ik – door mijn verhaal te vertellen – wat vooroordelen bij hetero’s weg neem en andere homo’s misschien gerust stel over hun eigen voorkeuren.

WIST JE DAT…? De binnenkant van de anus is heel vatbaar voor infecties en geeft ze ook makkelijk door. Daarom loop je extra veel risico op soa’s en HIV. Gebruik bij anale seks dus altijd een condoom, of je nou homo bent of hetero.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *