Heeft een koningin ook seks?

Heeft een koningin ook seks?
Je afvragen of een koningin seks heeft staat gelijk aan de vraag of je ouders seks hebben. Je weet het antwoord, maar je probeert er geen beeld van te vormen.

Toch ligt het voor de hand dat ook een koningin seks heeft. Bijna Iedereen heeft seks of het nu met een partner of met zich zelf is.
Seks is al heel lang een taboe. Bij jouw opa en oma (ja, die hadden ook seks) was het de gewoonte om alleen seks te hebben om kinderen te krijgen, seks uit lust deed je niet.
In de media is seks meer geaccepteerd, zeker op de Nederlandse televisie en films. Sterker nog, seks wordt gebruikt om een programma of film aantrekkelijker te maken.

En toch blijft het soms lastig om over seks te praten. Je seksleven open en bloot bespreken met vrienden of familie is iets wat je gewoon niet doet. Seks is natuurlijk ook heel privé. Misschien vind je vriend/vriendin het ook helemaal niet zo leuk als jij jullie seksleven met je vriendinnen en familie gaat bespreken. Aan de andere kant zitten er ook voordelen aan praten over seks; je kan je eigen grenzen ontdekken, maar je hebt misschien ook minder vooroordelen over wat anderen doen.

WIST JE DAT … Koning Willem 3 ook wel de koning der beesten werd genoemd? De getrouwde koning had veel bastaard kinderen en bezocht bordelen. In 1875 werd hij tijdens een vakantie in Zwitserland op de bon geslingerd voor exhibitionisme. Hij had zijn badjas opengegooid en nietsvermoedende voorbijgangers zijn mannelijkheid getoond.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *