Happy hunting…de do’s en don’ts bij het versieren

Juni is begonnen en de zomer dient zich aan. Lekker eten op een terrasje, uitgaan tot diep in de nacht en de roes uitslapen op een zonovergoten strand. De zomer is dé tijd om een nieuwe liefde te ontmoeten en dus om de versiertrucs weer eens in de praktijk te brengen. Speciaal voor alle singles zetten we hier de do’s en don’ts nog even op een rij.

Don’ts: openingszinnen
De één zweert erbij, de ander heeft er nog nooit succes mee gehad, maar over het algemeen kunnen openingszinnen toch wel in de categorie don’ts worden gezet. Openingszinnen worden vooral door jongens gebruikt en niet altijd goed ontvangen door de meiden. Een paar voorbeeldjes van het mislukken van een openingszin zijn:

hij: (steekt zijn aansteker aan) Zo, nu de vonk er is…
zij: (blaast het uit) Oh, het is alweer gedoofd…

hij: Sorry, ik had jeuk aan jouw knie.
zij: Wat grappig, ik heb over vijf seconden pijn aan jouw kruis.

hij: Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keer voorbij lopen?
zij: Met jouw uiterlijk is de enige kans die jij hebt op liefde op het eerste gezicht met een blinde.

Do’s: wees zelfverzekerd en wil niet te graag

Maar hoe moet het dan wel? Natuurlijk is het voor iedereen anders wat een aantrekkelijke manier is om versierd te worden. Toch zijn een aantal dingen vaak wel succesvol.

Om een jongen te versieren is het belangrijk om zelfverzekerd over te komen. Ook gaan mannen zeker bij een eerste indruk af op uiterlijk. Zorg dus dat je er goed verzorgd uitziet. Een beetje sexy doet altijd goed, maar stem dit af op de verwachtingen die je wil wekken. Om een praatje aan te knopen bedenk je een onderwerp wat jullie gemeenschappelijk hebben. Of nog makkelijker, laat jullie introduceren door een gemeenschappelijke vriend/kennis. Geef tijdens het gesprek subtiel signalen af dat je hem ziet zitten, door bijv. even zijn arm aan te raken of net even te lang diep in zijn ogen te kijken. De kunst is om de man zo ver te krijgen dat hij jou wil verleiden.

En hoe zit het met de meiden die doorgaans keihard iedere poging afwimpelen? Ook hier kun je met een beetje strategie een eind komen. Wat goed is om te weten is dat meisjes vaak iemand willen die een uitdaging voor hen is. Zorg dus dat ze het gevoel krijgt dat als ze haar kans niet grijpt, er iemand anders met jou vandoor gaat. Dit doe je door het meisje het gevoel te geven dat je haar aanwezigheid op prijs stelt, maar je ook zonder haar goed kan vermaken.
Dan nog een paar praktische tips: de ogen neerslaan impliceert verlegenheid en dat vinden meisjes vaak leuk. Humor is goed; seksueel getinte (pornografische) humor vaak niet. Wees tot slot bescheiden en attent en menig meisje zal voor je vallen!

WIST JE DAT… ’s werelds beroemdste versierders uit de geschiedenis Giacomo Casanova en Don Juan zijn? Om die reden worden vrouwenversierders vaak een ‘casanova’ of een ‘don juan’ genoemd.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *