Halloween time, play time!

Met Halloween voor de deur is het weer tijd om je te verkleden. Lekker griezelig, of in een andere spannende outfit. Wat voor pak(je) kies jij?

Nog even en het is Halloween, en dan ontpopt jong en oud zich tot angstwekkende personages. Ieder jaar op 31 oktober gaan ze in Amerika met zijn allen lekker griezelen. In Engeland zijn er in deze week meerdere feestjes waar iedereen van griezelig tot gruwelijk verkleed naar toe gaat en zich tot in de late uurtjes vermaakt. In Nederland wordt ook steeds meer aandacht besteed aan Halloween en doemen er allerlei feestjes op in het uitgaanscircuit. Halloween is een goed excuus om een griezelige thema-avond te bezoeken of de bloemetjes buiten te zetten.

Tijdens Halloween hoef je niet per se een angstaanjagend monster te zijn. Je kunt zijn wie je maar wilt. Droom je ervan om Lara Croft te zijn of Wolverine? Dit is je kans om iemand anders te zijn! Met een kostuum kun je veel meer doen dan alleen griezelen. Afhankelijk van het kostuum dat je kiest en de rol die je speelt kun je jouw verbeelding laten spreken. En dat geldt niet alleen voor Halloween!

Role playing kan ook worden ingebracht bij seks. Weleens gehoord van het ondeugende verpleegstertje of de sexy politieagent, of misschien zelfs al uitgeprobeerd? Een rollenspel kan een leuke dimensie geven aan de intimiteit met jou en je liefje of minnaar. Door het spel kun je een ander deel van je persoonlijkheid een rol laten spelen, of zelfs compleet iemand anders zijn, wat heel bevrijdend kan werken. Het kostuum dat je kiest, helpt om in je rol te komen. Houd wel een beetje rekening met de voorkeuren en grenzen van degene met wie je het spel speelt. Bouw het rustig op voordat jullie aan het erotische deel toekomen, een omweg maakt het net iets spannender.

WIST JE DAT…? Er ook speciale seksspeeltjes zijn voor Halloween? Kies bijvoorbeeld vanavond voor een Zombie,- of Frankenstein dildo.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *