Gluren bij de buren

Voyeur of exhibitionist(e). Ben jij er zo één?

Uit onderzoek is gebleken dat we in Nederland erg van gluren bij de buren houden. Al zouden we het niet per se gluren noemen, we kijken gewoon vaak uit het raam of naar binnen bij mensen. Veel mensen laten de gordijnen openstaan, dus je hoeft er niet eens moeite voor te doen. Je zag het echt per ongeluk!

Uit de praktijk blijkt dat we het niet zo nauw nemen met ramen die open staan als we bezig zijn met een flinke vrijpartij. Daarbij schromen we niet onszelf te laten zien en horen.

Een wereldberoemde plek waar seks, kijken en bekeken worden samenkomen is op de Wallen in Amsterdam ofwel de Rosse buurt. Menig raam daar herbergt vrouwen die zichzelf bijna naakt voor het raam laten zien en met sexy poses ‘klanten’ proberen te verleiden tot betaalde seks. Gek genoeg gaan de gordijnen van het raampje dicht zodra er iemand naar binnen stapt voor een seksueel pleziertje. Dus helemaal exhibitionistisch zijn we toch ook weer niet!

Bij theater Casa Rosso op de Wallen kun je als publiek en toeschouwer naar binnen voor erotisch entertainment; om naar een stel te kijken dat seks met elkaar heeft. Je moet wel boven de 18 zijn om naar binnen te kunnen.

Natuurlijk is er niets mis met een beetje seks in het open vizier. Moet je lekker zelf weten, alleen zorg er wel voor dat de buurkinderen niet in de directe omgeving zijn. Allereerst kan dit als erg schokkend ervaren worden, bovendien sta je vandaag de dag voordat je het weet op het wereldwijde web.

WIST JE DAT…? Een leuke tip voor bijv. een vrijgezellenfeestje: op de Wallen kun je voor 20 euro een foto laten maken van jou (of samen met je vriendinnen) achter een raam. In sexy outfit of in feestkledij. Toch nog een beetje exhibitionistisch op die manier! Kijk voor meer informatie op www.funnyphotoshoot.nl!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *