Eerste hulp bij RSI

Op de dag tegen RSI staan wij eens even stil bij hoe je moet masturberen met RSI. Dat lijkt een lastige combinatie, of toch niet?

Daar zit je dan dus met je RSI hand. Een mooie reden om even geen verslagen te hoeven typen, maar die hand gebruik je natuurlijk wel voor meer dingen, zoals natuurlijk masturberen.

Voor mannen wordt het een beetje lastig. Je kunt het natuurlijk eens met je andere hand proberen, wat misschien ook wel eens leuk is voor de afwisseling, maar waarschijnlijk zal je vooral je partner lief aan moeten kijken, als je die hebt.

Voor vrouwen is er gelukkig nog een heel handig hulpmiddel: de vibrator! Heel toevallig is dit ook van oorsprong een medisch hulpmiddel.

Rond 1870 werd de vibrator uitgevonden om vrouwen van hysterie af te helpen. Hysterie is een psychische aandoening waarbij de vrouw haar zelfbeheersing verliest, of een ernstige vorm van angst heeft. De beroemde psychiater Freud was van mening dat hysterie ontstond bij vrouwen die seksueel onbevredigd waren. Een vrouw zou zelf zaad produceren en als dit zich zou ophopen door te weinig seksuele contacten, zou ze last krijgen van hysterie. Een arts kon de vrouw dan genezen door haar vagina te masseren. Met een orgasme zou de onrust dan wegnemen.

Doordat dit een vermoeiend klusje was voor de artsen (van RSI hadden ze toen nog niet gehoord), werd de vibrator uitgevonden.

Hierna is de vibrator een tijdje verdwenen, maar eind jaren ’80 kwam hij weer terug. Eerst nog vooral als groot penetrerend ding, sinds eind jaren ’90 wat vrolijker, vrouwvriendelijker en meer gericht op stimulatie van de clitoris.

Heb jij er ook één in huis? Helemaal niet gek. Meer dan de helft van alle vrouwen heeft er één of meer.

Wist je dat?…de dildo nog ouder is? De oudste gevonden dildo is meer dan 30.000 jaar oud.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *