Een sexy maatje meer

Vaak denken vrouwen dat het schoonheidsideaal voor een man een slank modelletje is, maar is dat nu wel echt zo? Als dat zo zou zijn, dan zouden er heel wat vrouwen eindigen als een alleenstaande oude vrijster.

Gelukkig ligt het anders. Over het algemeen vallen mannen niet zo zeer op een slanke vrouw, maar op een vrouw met de juiste verhoudingen. Hoeveel een vrouw nu daadwerkelijk weegt is niet echt van belang. Het mooiste vindt de man het zandloper figuur. En dat kan ook met maatje 42. Natuurlijk vindt een man grote borsten niet verkeerd. Het schijnt dat cupmaat DD wel als meest aantrekkelijk wordt gezien. Verder speelt symmetrie van het gezicht een belangrijke rol. Hoe symmetrischer, hoe aantrekkelijker.
Mannen die stress hebben schijnen meer oog te hebben voor een maatje meer.

Vrouwen die wat voller zijn, blijken over het algemeen veel gelukkiger te zijn dan slanke vrouwen. Ze zijn blij met hun werk, hun vriendschappen en hun seksleven. Dus af en toe dat stuk chocola is helemaal niet zo erg. Let natuurlijk wel op dat je een gezond gewicht behoudt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor vollere vrouwen, want te dun zijn is ook weer niet goed voor je gezondheid.

Wist je dat?….. Mocht je (alsnog) erg onzeker zijn over je lichaam(sgewicht), trek dan rode kleding aan! Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in rode kleding door mannen aantrekkelijk gevonden worden. Kleding die signalen afgeeft van een seksuele beschikbaarheid, verhoogt de aantrekkingskracht!
 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *