Een passievol 2012!

Veel mensen maken, met het nieuwe jaar in zicht, goede voornemens. Jaarlijks worden, wereldwijd, de beste voornemens verzameld in verschillende ranglijsten. Het ‘verbeteren van seksleven’ komt in de top tien nooit voor.

Als goede voornemen voor het nieuwe jaar wil Seksenzo wat tips meegeven om je seksleven te verbeteren. Zodat het jaar 2012 onvergetelijk wordt, ten minste op het gebied van seks en liefde. Met onderstaande tips kun jij de passie oplaaien.

De volgende tips zijn niet heel verrassend, maar worden toch vaak vergeten. Praat eens met je vriend of vriendin over jullie wensen in bed. Mannen en vrouwen hebben namelijk vaak andere wensen en behoeften, vooral op het gebied van seks. Laat aan elkaar weten wat jullie lekker vinden en breng deze wensen en misschien zelfs wel fantasieën in vervulling. Vergeet vooral niet dat het leuk moet zijn!
Mannen vergeten de romantiek weleens. Breng weer wat romantiek in je relatie. Hoe deed je dat ook alweer toen je net met je vriendin samen was? Zorg een voor een romantische verrassing, dat wordt zeker beloond!

Waar je niet gelijk als eerste aan zou denken bij het verbeteren van je seksleven, zijn kleuren. Kleuren hebben meer invloed op je leven dan je in eerste instantie zou denken. De kleuren die onlosmakelijk verbonden zijn aan seks en liefde zijn de kleuren rood en oranje. De kenmerken van oranje zijn soepelheid, lust, gezonde seksualiteit en gevoel. Geef je seksleven een boost, schilder de slaapkamermuren oranje. Wanneer kan rood helpen? Als je iets wilt veranderen aan je leven maar niet durft. Dus wanneer je het moeilijk vindt om te praten over je seksleven en intimiteit, trek iets roods en de stoute schoenen aan.

WIST JE DAT…? Christmas island is het eerste land waar je Nieuwjaar kan vieren. Als het bij ons 31 december 11 uur is, start daar het nieuwe jaar. In Sydney (Australië) is dat om 14 uur. China viert nieuwe jaar om 17 uur en Griekenland en Egypte om 23 uur. In Londen (Verenigd Koninkrijk) vieren ze een uur later dan wij Nieuwjaar om 1 uur op 1 januari. Voor New York (Amerika) is dat om 6 uur. Samoa was tot vandaag het laatste land waar je Nieuwjaar kon vieren. Om economische redenen hebben zij hun tijd 24 uur vooruit gezet door 30 december 2011 uit de kalender te schrappen. Nu zijn zij één van de eerste die het nieuwe jaar inluiden.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *