Doe “het” groen!

Wil jij eens op een andere manier je steentje bijdragen aan het milieu? Denk dan eens aan groene seks. Dat kan heel duurzaam, zonder geitenwollen sokken. Goed voor het milieu en meestal goed voor je portemonnee.

Je kunt natuurlijk een potentiële date afwijzen wanneer hij of zij met een te grote auto op jullie afspraakje arriveert. Maar je kunt hem ook spelenderwijs wegwijs maken in de wereld van de groene alternatieven.

Voordat je het bed induikt, kun je in de stemming komen met een massage van biologische olie, een lekker stukje fair trade chocolade of een diner bij kaarslicht met een organisch wijntje. Of ga eens samen met je lief douchen om water te besparen. Als je dan ook nog biologisch afbreekbaar doucheschuim gebruikt om elkaar in te zepen, ben je helemaal goed bezig! Earth Lovers heeft een grote lijn in deze 100% biologisch afbreekbare shower gels.

Je kunt ook bamboebeddengoed kopen. Dat is behalve milieuvriendelijk ook nog eens zijdezacht en daarom supersexy. En zo is er ook eco-lingerie van biologisch katoen, bamboe of hennep. Steeds meer bekende merken brengen inmiddels uitgebreide collecties uit van deze sexy lingerie. Triumph kwam al eerder met de enige echte Eco-Bra.

Er zijn tegenwoordig ook “groene” seksspeeltjes op de markt. Good Vibrations, een verkoper van erotische artikelen uit San Francisco, heeft Ecorotic geïntroduceerd, een speciale lijn van duurzame seksspeeltjes. Zo is elk speeltje proefdiervrij, voorzien van oplaadbare batterijen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De recycling van seksspeeltjes blijkt echter een heikel punt. Er bestaan teveel zorgen over de veiligheid van medewerkers in verband met seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA)

Ook is er een vibrator die werkt op zonne-energie. De Solar Sensation laad je in vijf uur op, in het daglicht op bijvoorbeeld op je vensterbank. Vervolgens kun je weer vooruit.

WIST JE DAT…? Het sekspeeltjesbedrijf Lelo als 1 aprilgrap een houten vibrator had bedacht. Je moest hem eerst zelf in elkaar zetten en voor de vibraties moest je ook zelf zorgen met een bijgeleverd sleuteltje. Er bleek echter zoveel vraag naar te zijn, dat het bedrijf nu bezig is om echt zoiets te ontwikkelen.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *