De bittere waarheid over de smaak van sperma

 

Als man kan het een fantasie van je zijn: gepijpt worden door een mooie vrouw en dat ze het dan ook nog doorslikt. Als vrouw vindt je het misschien maar vies. Wist je dat eten invloed heeft op de smaak van sperma?

Sperma ruikt van nature als kastanjebloesem en smaakt naar kastanjes. Dat klinkt heel romantisch, maar in de praktijk is het vaak wat bitter van smaak. Vooral roken en cafeïne maakt het bitter van smaak. Wil jij hem de nacht van zijn dromen bezorgen, maar gruwel je bij voorbaat al van de smaak? Of wil je partner je niet pijpen, vanwege de vieze smaak ? Gelukkig kan je heel gemakkelijk sperma zoeter maken! En daarvoor hoef je geen enge middeltjes toe te passen, maar pas je gewoon het eetpatroon een beetje aan. 

Zoals al gezegd maakt roken en cafeïne sperma bitter. Fruit doet juist het tegenovergestelde en maakt het zoeter. Vooral kiwi en ananas doen wonderen. Fruit zuivert je lichaam en. zorgt voor zoeter sperma. Je kunt ook vruchtensappen drinken van zoet fruit. Drink verder regelmatig water, hierdoor zuiver jij je lichaam en houdt je minder afvalstoffen vast. Uit onderzoek blijkt trouwens ook,dat mannen die veel fruit en groenten eten meer en sneller bewegende zaadcellen hebben.

Wat voor de smaak van sperma afgeraden wordt zijn spruiten, broccoli en rood vlees. Ook veel vet eten geeft je sperma een slechte smaak. Niet te vaak naar de snackbar dus. Ga ook niet in plaats daarvan naar de sushibar, want vis, wat eigenlijk heel gezond is, maar kan een lichte vissmaak geven, niet teveel vis dus.

Het lijkt erop dat het dus heel gemakkelijk is om de smaak van je sperma te beïnvloeden, maar helemaal naar je eigen hand zetten kan ook niet. Iedereen heeft zijn eigen smaak en geur. Het kan even duren voordat je partner echt verschil proeft. Experimenteer er vooral mee als jullie dit allebei leuk vinden. 

Als je het doorslikken van sperma vies blijft vinden, bespreek dit dan met elkaar voor het pijpen, zodat hij het kan aangeven als hij klaar gaat komen. Het is vervelend als je het je tegen gaat staan om hem te pijpen, terwijl het je eigenlijk alleen om het klaarkomen gaat.

WIST JE DAT…? Je van het pijpen zelf ook een SOA  kan krijgen. Gebruik een condoom (met smaakje) en doe van te voren wat glijmiddel op zijn penis.

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *