Carnaval, doe je masker op en een condoom om

Het is weer tijd voor carnaval. Komend weekend barst in het zuiden van Nederland het carnavalsfeest weer los.

Elke jaar, een paar weken voor Pasen, is het weer een paar dagen feest. Een van de belangrijkste onderdelen van het carnaval is je verkleden. Dit is de ideale manier om wat losser te worden. Je kan jezelf ‘verbergen’ onder de feestkleding. Welk verkleedpak is dit jaar hip? De opblaasbare pakken zijn het meest verkocht. Of dit nu het ideale pak is wanneer je op de versiertoer gaat, is nog maar de vraag.

Carnaval is bij uitstek het moment om jezelf eens helemaal te laten gaan. Iedereen is vrolijk, er wordt genoeg gedronken en bovenal, je kan verkleed. Je hebt een soort masker op en kan je anders voordoen dan je bent. Dat is voor veel mensen perfect om eens goed op de versiertoer te gaan.

Kom je nu die leuke, spannende  man of vrouw tegen en denk je, hier zou ik wel een nachtje mee willen delen, vergeet dan niet dat je ook tijdens het carnaval veilig moet vrijen. Het is makkelijk om het condoom te vergeten , zeker met genoeg drank op. Maar ook een condoom  gebruiken kan in feeststijl. Denk eens aan een condoom met een smaakje. Dit kan leiden tot een gezellige en smaakvolle nacht. Of neem een condoom in een speciale vorm of met een ribbel. Zo geef je het voorbehoedsmiddel net iets leuks en spannends. Let wel op dat de echte funcondooms alleen voor de fun zijn en dus niet betrouwbaar. Om te controleren of je condoom veilig is, kijk je of het CE keurmerk op de verpakking staat.

Belangrijk is te genieten en veel plezier te hebben met carnaval. En mocht je nu dat prins op het witte paard tegen komen of die spannende vrouw, denk aan je condoom, want wie wil er nu met een dubbele kater het carnaval afsluiten.

WIST JE DAT…? De Braziliaanse regering tijdens het komende carnaval in een aantal grote steden gratis aidstesten aan gaat bieden? Feestvierders die zich laten testen, weten binnen 15 tot 20 minuten of vrij zijn van het HIV-virus dat aids kan veroorzaken.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *