Afknappers in bed

Als je de lakens met iemand deelt, staat voorop dat je zorgt voor een goede hygiëne. Een bos schaamhaar of een vies luchtje werkt bij de meesten niet lustopwekkend. Maar waarop kun je allemaal nog meer afknappen? En belangrijker nog, waar knapt jouw bedpartner op af?

Afknappers bij vrouwen
Laten we beginnen met de vreemde gewoontes van vrouwen. Als vrouw heb je vast en zeker snel last van kouwelijkheid; bij het minste of geringste heb je het koud en komen de wollen onderbroeken, bedsokken en elektrische deken weer tevoorschijn. Je zult er niet meer op je charmantst uit zien in bed, terwijl de oplossing zo eenvoudig is: houd je sexy lingerie aan en warm je op aan je partner!

Het is bekend dat goede hygiëne van belang is, maar een absolute afknapper kan het zijn als je jezelf verzorgt in het bijzijn van je partner. Zit je bijvoorbeeld in bed je teennagels te knippen, haal je net even de ladyshave tussen je benen door of knijp je voor de spiegel nog snel een mee-eter uit, is het meestal wel gedaan met de zin in seks.

Daarnaast kunnen vrouwen ook hele afknappende dingen zeggen. Je partner werkt zich kussend en strelend een weg naar beneden en jij merkt plotseling op dat de groencontainer buiten gezet had moeten worden. Of misschien nog wel erger: dat hij jouw moeder nog even had moeten bellen over een aanbieding in de C1000 folder.

Afknappers bij mannen
Maar niet alleen vrouwen weten de seksstemming in één klap weg te halen; ook mannen kunnen er wat van.
Want stel je eens voor dat je net een leuke one night stand hebt ontmoet in de kroeg die jou mee naar huis neemt. Als man kun je dan direct je biezen pakken als je begint te praten over degene met wie je vorige week hebt geslapen. Ook is het noemen van het aantal bedpartners dat je tot nu toe hebt gehad ‘not done’.

Wat betreft hygiëne mag je als man nog een keertje extra nadenken. Want het is natuurlijk prima als je gedoucht bent en je tanden hebt gepoetst, maar bij het zien van een remspoor in je onderbroek kun je een ‘happy end’ wel vergeten.
Het laten van winden kan de sfeer in de slaapkamer eveneens verpesten. Zeker als je vervolgens nonchalant met het dekbed begint te wapperen. Houd windjes dus in of ga even naar het toilet. Zorg bij dat laatste wel dat je een geruisloze scheet laat, want ook een knetterend geluid vanuit de badkamer is weinig opwindend!

Tot slot kun je als man met je taalgebruik ook flink de mist in gaan. Tijdens de seks praten in termen als ‘who’s your daddy’ is voor de meeste vrouwen een echte afknapper. Maar het allerergste is het wanneer een jongen genaamd Rob, bij het laten zakken van zijn broek, over zijn penis praat als “Robbemannetje” (of iedere variant hierop). Pak je mannetje dan maar snel weer in.

WIST JE DAT …? Het eerste wat men vroeger deed na seks was het roken van een sigaret. Dit is tegenwoordig uit de tijd. Wat wél ruim een derde van de mensen na de seks doet, is het sturen van een berichtje via de smartphone! Van ‘naspel’ is dus weinig sprake.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *