Ademnood

Vannacht was heftig
Je krijgt van mij een dikke tien, ohoh
`k Ging voor je lichaam
Daarna zou ik wel verder zien, yeahyeah

Een one-night-stand, een nacht met iemand naar bed die je niet of nauwelijks kent. Na een gezellige avond drinken, dansen en of kletsen is er een vonk overgeslagen. Je besluit beide om je principes iets op te rekken en duikt met elkaar het bed in.

’s Ochtends word je naast elkaar wakker en jij bedenkt je dat het prettige gevoel van de avond er voor nog steeds aanwezig is. Gisternacht was geweldig, jullie hadden een natuurlijke klik. Kan dit zomaar de ware zijn?

En nu de morgen komt lig jij tegen me aan
Als je straks wakker wordt laat ik je nooit meer gaan


Wanneer de ander wakker met dezelfde grijns op het gezicht voelt dat als bevestiging. Een innige omhelzing loopt uit op een flinke vrijpartij. Voor een tweede keer in zes uur tijd bedrijven jullie de liefde. Hoe kan zoiets vluchtigs als een one-night-stand zo zeker voelen? Net voor het gevoel van twijfel je meester maakt, wordt jij meegevoerd in een volgend extase moment.

Je komt in ademnood
Want de kans is groot
Dat ik krijg wat ik wil van jou
Mond op mond, we doen `t nou
Ademnood, geef je nu maar bloot
Delen we de passie weer
Of wordt dit de laatste keer voor jou, ohoh

De ochtend wordt middag en de middag al snel de hele dag. Dit is alles wat je van een geliefde verwacht. Je kunt met elkaar lachen, praten en heel belangrijk: jullie begrijpen elkaar zonder weinig woorden. Je hebt het gevoel dat je elkaar al jaren kent.

`k Geef me gewonnen
Je bent de best in je soort, hmmhmm
Volgende ronde
Waarin jij weer op punten scoort, yeahyeah
We liggen uitgeput verstrengeld in elkaar
Ik vind je toch wel lief dus je bent nog lang niet klaar

Dus je gaat… zomaar? En je weet niet wanneer wij elkaar weer zien. Een telefoonnummer een kus op je voorhoofd… Hey wacht, hoe heet je eigenlijk?

(Linda, Roos & Jessica, 1995. Fluitsma & Van Tijn)

WIST JE DAT…? Liefde en lust vaak met elkaar worden verwisseld? Het is dan ook niet gemakkelijk om fysieke aantrekkingskracht en echte liefde uit elkaar te houden als de hormonen door je lijf razen. Geef je zelf de tijd om te achterhalen wat je werkelijk voelt. Wanneer je niet voortdurend aan seks met hem of haar denkt, maar ook graag tijd met elkaar doorbrengt zonder de liefde te bedrijven, is de kans groot dat het om liefde gaat.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *