1 april, kikker in je bil!

Waarom maken we grapjes op 1 april? We verzinnen leuke ideeën voor 1 april om elkaar voor de gek te houden. Daarbij heb je geslaagde 1 april moppen en minder geslaagde grappen. 1 april, wie is er nooit beetgenomen? Van heel flauwe grappen tot kunstig in elkaar gezette jokes, je trapt er vast een keer in!

Ook grapjes en seksualiteit gaan goed samen. Hieronder een paar grappig bedachte mopjes en woordspelingen.

Lieve Mona, mijn man wil graag dat ik hem pijp. Moet ik dat allemaal slikken?

Een banaan en een vibrator liggen op het nachtkastje. De banaan vraagt aan de vibrator: “Zeker jouw eerste keer, want je trilt zo.”

Sinds kort wordt in Nederland Dr. Oetker uitgesproken als Dr. Utker. Hopelijk gaan ze dat niet met koetjesrepen doen!

Vrouwen zijn net orkanen. Als ze komen zijn ze hevig. Als ze weggaan, nemen ze je auto en huis mee.

Wat is het toppunt van masturbatie? – Jezelf uit bed trekken!

Wat krijg je als Pino klaar komt? Sesamzaad.

Wat is het kleinste clubhuis ter wereld? – Een condoom; er kan maar een lid in en het moet nog staan ook.

Bij het opmaken van de bedden vindt het kamermeisje een condoom in bed. De vrouw komt op datzelfde moment de kamer binnen en ziet het verbaasde gezicht van het meisje. “Doen jullie dat hier in Oostenrijk nooit?”. “Jawel, maar niet zo lang totdat de huid eraf gaat.”

Het is te eten & heeft met seks te maken. Pornootjes!

Twee flesjes bier komen elkaar tegen. Zegt de enne tegen de ander: “Pijpje? Antwoord de ander: Nee dank je, ik heb een beugel.”

Hoe heet een mobiele telefoon in een leren hoesje ? Een Gay-S-M.

Hoe noem je een homofiele indiaan? Een in-die-anus.

Komt een Belg in een super mooie sportwagen bij zijn vrienden langs. Die vragen hem hoe hij er aan komt, omdat hij heel weinig geld heeft. Zegt hij: “Ik was aan het liften, stopt er een heel mooi vrouwtje in deze auto. Dus ik mee rijden, na een paar kilometer rijdt ze een open plek in het bos in en zet de auto stil. Stapt uit en doet d’r broek uit. Zegt ze: “neem maar wat je wilt!” Dus ik die auto genomen, die broek paste me toch niet!

WIST JE DAT…? In een artikel van het blad PC Computing werd ooit door John C. Dvorak beweerd dat er een wet aangenomen zou worden door de Amerikaanse regering waarin het surfen onder invloed van alcohol en het bespreken van seksuele onderwerpen op het internet verboden zou worden. Het wetsvoorstel zou het nummer 040194 hebben (1 april 1994) en ene Lirpa Sloof (April Fools achterstevoren) zou de bron zijn. 

 

 

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *