Vrolijke seks

Tijdens de seks heeft zowel de man als vrouw een voorkeur voor een beetje humor. Samen vrolijke seks hebben is voor een vrouw geen ongewone wens. Het is algemeen bekend dat vrouwen humor een aantrekkelijke eigenschap in een man vinden.

Misschien moet je er niet aan denken, lachen tijdens de seks. Zeker als de ander ineens in de lach schiet! Je vraagt je dan vast af: doe ik iets geks, of lacht hij/zij mij uit? Maar lachen is juist heel goed, ook tijdens de seks. Eigenlijk kan je het juist zien als een compliment: de ander voelt zich helemaal op zijn gemak en ontspannen bij jou. En dat heb je nou net nodig voor lekkere seks!

Aan lachen zitten veel voordelen. Lachen ontspant bijvoorbeeld je spieren en zorgt voor een grotere bloedtoevoer. Dit betekent voor seks dat je goed ontspannen bent en hierdoor meer kan genieten. Door extra bloedtoevoer naar je geslachtsorganen, voelt alles net wat fijner.

Wanneer je veel aan je hoofd hebt of stress hebt, ben je vaak niet zo met seks bezig. Knap als het jou dan nog lukt om opgewonden te worden! Gelukkig helpt ook hier een lachbui bij: lachen zorgt ervoor dat je stresshormonen dalen.

Houd jij het niet zo lang vol tijdens de seks en raak je al snel buiten adem? Lachen verbetert de longcapaciteit en verhoogt het zuurstofgehalte in je bloed. Zo kun je dus wat langer doorgaan.

Ook komen er een aantal hormonen vrij met lachen die ook tijdens seks vrijkomen. Dubbel genot dus! Zo maakt je lichaam bijvoorbeeld extra endorfine en dopamine aan bij lachen. Endorfine zorgt voor prestatieverhoging en geeft je een blij gevoel. Dit komt ook vrij wanneer je een orgasme hebt. Dopamine geeft hetzelfde blije gevoel wat je hebt als je verliefd bent. Als je een relatie hebt, maakt je lichaam na anderhalf tot drie jaar geen dopamine meer aan als je je vriend(in) ziet. Maar met samen lachen wordt dopamine dus wel weer aangemaakt, ook na drie jaar!

WIST JE DAT…? Mensen met een voorkeur voor gepocheerde eieren zijn over het algemeen vrolijk en extravert, en luisteren vaak naar vrolijke muziek. Heb je dus zin in vrolijke seks met een lekker muziekje erbij, dan zit dat met een gepocheerd eitje wel goed!

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *