Masturberen bij meisjes: vingeren

Veel meisjes masturberen. Een ander woord hiervoor is vingeren. Er zijn verschillende manieren om te vingeren.

De meeste meisjes raken opgewonden van strelen van de clitoris. Dit is de meest gevoelige plek van je lichaam. Als je nog niet volledig opgewonden bent, kan de clitoris ook te gevoelig zijn. Dan kan je het best eerst rond de clitoris strelen, rondom beide kanten van de vagina en bij de grote en kleine schaamlippen. Ga dan steeds dichter naar de clitoris toe.

Ook kan je proberen te strelen door de stof van je (dunne) onderbroek. Andere manieren van vingeren zijn met de waterstraal van de douche of met een vibrator. Kijk wat je zelf lekker vindt, dit kan per keer verschillen. Masturberen is lekker omdat je opgewonden raakt.

Moeite met klaarkomen?
Als je moeite hebt met klaarkomen, is het belangrijk om voldoende tijd te nemen, niet teveel van ritme te veranderen als je opgewonden bent en je te concentreren door bijvoorbeeld te fantaseren. Het ontdekken wat je zelf lekker of juist niet lekker vind bij het masturberen is hierbij erg belangrijk. Klaarkomen kan heel lastig zijn in het begin maar oefening baart vaak kunst

Lees meer:

Seksuele onafhankelijkheid

Single is best opwindend

Masturberen binnen je relatie

Masturberen bij jongens

Wereld orgasmedag

Eerste hulp bij RSI

Let’s play

 

 

 

 

 

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *