zwangerschap

Goedemiddag,
ik ben 21 jaar en ondertussen alweer een paar jaar aan de pil. Nooit onzekerheden gehad maar nu dus wel. Ik slik vaker de pil door, ik werd vorige maand gewoon ongesteld en ben toen weer normaal met de pil door gegaan daarna. Ik heb afgelopen maand een aantal keren seks gehad, onbeschermd, en wilde daarom de pil niet doorslikken en gewoon ongesteld worden deze maand om te kijken of alles in orde is.

Ik heb woensdagavond mijn laatste pil ingenomen maar ben vandaag, zondag, nog steeds niet ongesteld geworden. Ik zit mezelf helemaal gek te maken en ben heel erg onzeker. Stel dat ik toch zwanger ben?! Ik heb de pil elke avond consequent ingenomen en ben er dus absoluut geen vergeten, ik heb ook niet moeten overgeven of diarree gehad waardoor de pil minder betrouwbaar zou zijn. Ik heb wel ook gewoon afscheiding gehad, maar vanochtend wel erg veel toen ik wakker werd vond ik persoonlijk. Ik ben echt onzeker en wil zo snel mogelijk een zwangerschapstest doen maar aangezien we nu ook nog met pasen zitten en er niks geopend is moet ik dit al zeker uitstellen tot dinsdag of woensdag..

Ik hoop dat u mij raad kunt geven.. Want stel ik ben zwanger.. Dan moet ik echt een abortus laten plegen zonder dat mijn ouders hier vanaf weten, als zij hierachter komen hang ik namelijk echt..

Alvast heel erg bedankt!
Groetjes

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *