anticonceptie

Hallo,

Bedankt voor de antwoorden op mijn vragen!
Ik zit alleen met wat vragen in mijn hoofd..
Ik ben erg bang dat ik zwanger kan zijn en dat kan ik nu echt niet hebben aangezien ik nog maar 16 ben!

Ik ben dus in de 1e week, op dag 2 één pil vergeten. Ik weet niet zeker of dit 10 uur te laat was, of 12+ uur te laat.. Wel heb ik 6 dagen ervoor onveilig gevreën met mijn vriend. Stel, dat ik de pil dus 10 uur ben vergeten maar wel seks heb gehad 6 dagen ervoor, en in de 1e week zit heb ik dan een (kleine) Kans dat ik zwanger ben?

Ik heb dus ook in de 3e week één pil vergeten, sowieso 12 uur te laat, MAAR ik ben nu nog een week aan het doorslikken, en ik heb een week ervoor of een week erna geen seks gehad. Dus in deze situatie zal ik niet echt een kans op zwangerschap hebben.
Maar aangezien ik in de 1e week ookal een pil ben vergeten (10 uur te laat) heb ik dan wel kans op zwangerschap? En als ik heb 12 uur te laat had genomen?

Sorry als het onduidelijk is! Maar ik probeer een beetje te verwoorden welke zorgen ik in mijn hoofd heb! En ik heb een chaotisch hoofd op dit moment hahá.
Ik gebruik tevens de één fase pil. Diane-35.

Ook heb ik een week geleden plotseling enorme spierpijn in mijn benen gekregen, ongeveer 3 dagen lang. Het begon in mijn bovenbenen aan de voorkant, en de laatste dag zat het bij mijn scheenbenen.
HEt deed echt erge zeer, zo erg dat ik niet eens echt normaal kon lopen voor mijn gevoel.
Ik heb verder nooit spierpijn in mijn benen of iets tijdens mijn menstruatie, ik heb alleen maar buikpijn dan.
Ook ben ik sinds een week verdacht moe, echt heel moe.
Zoals vandaag, ik heb ongeveer 10 uur geslapen omdat het weekend is, precies goed voor iemand van 16. Maar toch ben ik suuper moe dat ik zels 2 uur heb lopen slapen vanmiddag… Ook heb ik hoofdpijn de laatste paar dagen. + Ik heb heel af en toe een soort lichte mentsruatie pijn. En gister+vannochten was ik erg misselijk..
Het kan natuurlijk (hoogstwaarschijnljk) zijn dat het tussen mijn oren zit, omdat ik onbewust denk dat ik zwanger ben en mijn lichaam me voor de gek houdt maar toch.. het is niet fijn!!

Alvast enorm bedankt voor de moeite, tijd en hulp!!
Kunt u ook ervanuit gaan dat ik de 1e vergeten pil 10 uur te laat heb ik genomen omdat ik denk dat het 10 uur was en niet 12+uur.

Groetjes Sofia.

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *