seksualiteit

Beste,

Ik zit met een raar probleem. Als ik masturbeer heb ik een normale stijve penis (niet zo groot,vlak boven de ‘ondergrens’ v/h gemiddelde). Ook ejaculeer ik een redelijk normale hoeveelheid en kleur, alleen ietwat langzaam.

Het gekke is nu, als ik met een meisje ben is het allemaal wat anders. M’n penis wordt sneller stijf maar doet er langer over om te groeien en lijkt ook kleiner. Als ik klaarkom door het meisje ejaculeer ik (volgens mij) sneller, maar als ik mijn sperma dan zie is het geheel doorzichtig! (echt gewoon alsof het water is, ook bijna net zo vloeibaar)

het word nog wat gekker: als ik door een meisje wordt gestimuleerd(ietwat opgewonden, beetje voorvocht etc) maar we gaan niet verder, en ik masturbeer kort daarop, dan spuit ik in het rond en is het zo wit en dik als het maar kan zijn..
ik zit hier best wel mee! betekend dit dat ik bij een meisje alleen maar vocht (en dus geen zaadjes) ejaculeer? en dus onvruchtbaar?

misschien is het handig te weten dat ik nog maagd ben.. ik dacht zelf dat het misschien tussen de oren zit, hoewel ik het niet super spannend vind. ik ben best wel in de gelegenheid geweest om sex te hebben, alleen wilde ik het gewoon niet omdat ik het zoveel mogelijk wil bewaren voor het meisje waarmee ik verder wil. Ik ben wel al best een aantal keer door een meisje gemasturbeerd, we zijn er heel nuchter in enzo (waardoor ik denk dat het niet tussen mn oren zit) maar telkens heb ik de symptomen die ik hierboven heb beschreven

ik heb weleens een condoom om gehad, maar dit had een soort ‘schrik’-reactie; hij werd snel weer slap.
over dit laatste heb ik weleens wat vaker gelezen/gehoord, maar over het eerste echt nog nooit!

ik ben erg benieuwd wat dit kan zijn. eigenlijk is het beter om naar de huisarts te gaan, maar dat vind ik nogal intiem en daarom stel ik het liefst mn vraag zo.

ik zie uit naar je reactie,

vriendelijk groet,
BJ91

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *