seksualiteit

Hallo,
bedankt voor jullie reactie,, het gaat een stuk beter tussen ons,, en ze was opeens veel gezelliger en meer spraakzamer dan andere dagen deze week,, dus voorlopig wil ik het niet uitmaken, en anders doe ik het sowieso niet per sms..

Maar ik wilde nog even op in gaan over het zwemmen woensdag. Ik wil haar graag laten zien dat ik van haar houd en dat we gewoon even samen in een hokje of even apart in t zwembad zullen we t erover hebben,, maar ik weet nooit zo goed hoe ik dan met mijn handen moet doen om haar tegen mij aan te krijgen zodat t romantisch wordt. Ook weet ik soms niet of ze het dan leuk vind en dat t straks niet is van: “hij doet rare dingen met me”. Wat kan ik bijvoorbeeld doen? Om bijvoorbeeld haar licht te strelen over haar rug? Maar ik zou t graag willen horen of jullie daar verstand van hebben en t liefst niet via een site..
laatste vraag..: Hoe ken ik laten merken dat ik met haar wel seks wil hebben? Of in ieder geval elkaar aanraken en hoe we beginnen met uitkleden, want ik wil graag dat t niet snel gaat van hoppa snel alle kleren uit en dat was t als u snapt wat ik bedoel…

Kunt u zeggen of u ( als vrouw zijnde) het leuk zou vinden om aangeraakt te worden op uw borsten of vagina? Want ik weet niet zo goed hoe je goed begint om elkaar op een rustige manier uit te kleden… :$ ik hoop dat u wat uitgebreide informatie kunt vertellen..

gr;

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *