zwangerschap

Beste medewerker,

Allereerst bedankt voor uw antwoord!

Ik zie inderdaad dat ik in mijn vraag nogal onduidelijk ben geweest. Ik heb maar even mijn onderbroek uitgehad, dit was toen ik met mijn penis tussen haar borsten kwam, en vervolgens ook tussen haar borsten klaar kwam. Het sperma wat tussen haar borsten terecht kwam hebben we meteen afgeveegd. Hierna heb ik mijn onderbroek aan gedaan en lagen we enkele minuten na te genieten.

Nu zal ik mijn vraag opnieuw stellen om onduidelijkheden te voorkomen; het beetje sperma dat misschien aan mijn penis bleef plakken toen ik mijn onderbroek aandeed, kan zij daar zwanger van worden? Na het nagenieten zijn we weer verder gegaan met vrijen in verschillende standjes. Hierbij heb ik wel mijn onderbroek aan gehad de hele tijd. Overigens las ik dat sperma na enkele minuten uitsterft, klopt dit??

Hierbij een gedeelte van mijn vorige vraag ter herinnering:
Ik heb een dringende vraag waar ik sinds drie weken mee zit. Drie weken terug heb ik met een vrouw in bed gelegen. We hebben geen echte seks gehad maar we hebben wel gevreeën. Zij was helemaal naakt en ik had de hele tijd mijn onderbroek aan. De eerste keer kwam ik klaar op haar lichaam (op haar borsten). Direct daarna heb ik mijn onderbroek weer aan gedaan. Enkele minuten later zijn we verder gegaan. Is het mogelijk dat sperma dat nog aan mijn penis plakte, die vast aan het onderbroek gekomen is doorgeschoten kan zijn in/rond haar vagina? Zij lag namelijk vaak op mij op verschillende standjes en ik vervolgens ook weer op haar.

Alvast bedankt voor uw antwoord!

Groet,
R. Dijk

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *