seksualiteit

Beste Seksenzo,

Ik heb een vraag, maar ik weet niet zo goed hoe ik het uit moet leggen, dus ik hoop dat het toch een beetje duidelijk is.
Ik ben 18 jaar en ik heb nu ongeveer 10 keer seks gehad met mijn vriend. Hij wil me wel vingeren en beffen, maar daarvan kom ik niet klaar. Ik vind het wel fijn, maar ook als ik mezelf vinger krijg ik nooit een orgasme. Seks met hem vind ik ook wel fijn en ik kan er echt van genieten, maar ook daarvan kom ik niet klaar.
Het probleem is dat ik weet dat het niet aan hem ligt, want ik denk dat ik nog nooit een orgamse heb gehad. Als ik mezelf vinger word ik er niet eens opgewonden van. Toen las ik op internet dat sommige meisjes met een vibrator wel klaar kunnen komen, dus een half jaar geleden heb ik die een gekocht. Hiermee word ik wel echt opgewonden en soms ga ik er ook echt van kreunen en zweten en ik vind het echt wel lekker, maar dat hoogtepunt komt gewoon niet. Het ligt er echt niet aan dat ik niet lang genoeg door ga ofzo, want ook als ik heel lang door ga krijg ik geen orgasme. Het is gewoon een tijd dat ik alleen maar denk “meer, meer!!!” maar daarna is het niet meer lekker omdat ik er geen behoefte meer aan heb, niet omdat het gevoel te heftig wordt, en meestal stop ik dan, want als ik door ga wordt het ook niet meer lekker.
Maar nu vraag ik me dus af of er misschien iets mis is met mijn zenuwbanen ofzo dat ik nooit een orgasme krijg. Want dat hoogtepunt kan ik echt niet aanwijzen, ook al geniet ik er wel echt van. Al die verhalen over spieren die zich aanspannen enzo, nee, dat heb ik niet.
Ik zou graag een keer voelen hoe een orgasme voelt.
Wat kan ik doen?!

Groetjes,
Pascalle

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *