zwangerschap

Hallo,

Ik ben Yolanthe en ik ben 16, ik heb een vriend en hij is 20. We hebben al een tijd een vaste Relatie, en hebben al echte toekomst plannen. Niet alleen omdat we verlieft zijn, en door een roze bril kijken. Maar het zijn ecte serieuze plannen.

Het probleem is alsvolgt:
ik slik de pil (diane 35) ik ben donderdag weer begonnen met slikken na mijn stopweek. Nu ben ik zaterdag vergeten de pil te slikken en heb ik seks gehad. Ik heb de pil toen zondag genomen rond 17:00 meer dan 12 u te laat dus. ( ik slik de pil gewoonlijk savonds) Ik dacht 1x vergeten kan niet zo heel veel kwaad. Die zelfde zondag wanneer is savonds de pil moest slikken ben ik toen ook vergeten en heb ik maandag geslikt rond 08:00, tussen die 2 laatste pillen zat dus ook meer dan 12u…

Ik weet echt hoe dom het was, maar er waren omstandigheden waardoor mijn hoofd er even niet bij was. Ik ga ik mijn stopweek een test doen, maar hoeveel kans is er ongeveer dat ik zwanger ben?
Meer of minder dan 50%..?
Dan heb ik in iedergeval een beeld, en kan ik me voorbereiden op het meest logische.
Wat denk jij? Is de kans groot dat ik zwanger ben?

Misschien komt het omdat ik er zorgen over heb maar ik had gister krampjes in mijn onder buik, het voelde als een soort menstruatie krampjes, en ik hoorde rare plopjes vanuit mijn buik. Ik zocht toen via internet wat de symptomen zijn van zwangerschap in de 1e week, en daar hoorde dat ook bij.

Denk je dat ik zwanger ben?
Alvast enorm bedankt!!
Groetjes Yolanthe.

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *