seksualiteit

Heee,
Ik zit ergens mee.. Mijn vriend en ik hebben allebei nog nooit seks gehad (ook niet vóór onze relatie). Hij is er helemaal niet zenuwachtig voor. Hij is heel zeker over zijn lichaam en weet altijd goed wat hij moet doen op seksueel gebied. Ik daarintegen ben heeel erg onzeker.. Over mijn lichaam, maar ook op seksueel gebied. Dat komt doordat ik vroeger seksueel misbruikt ben door een aantal oudere jongens. Mijn vriend weet hier vanaf en respecteerd me dat ik soms gewoon nog niet toe ben aan seks. Dat vind ik echt heel lief en fijn. Maar mijn probleem is dus;
Hij is zó zelfverzekerd, en ik niet.. Gaat dit wel goed komen als we seks hebben? Ik ben trouwens ook best wel een beetje bang voor de seks. Ik ben bang dat ik dan meteen weer moet terugdenken aan de handelingen die de jongens bij mij gedaan hebben, en ik bij hun moest doen.. Hoe kan ik wat zekerder worden?
En een allerlaatste vraagje; ik vingerde mezelf laasts met 2 vingers, omdat ik weet dat een penis ongeveer iets dikker is dan 2 vingers. Maar het deed best een beetje pijn.. Hoe kunnen we voorkomen dat het tijdens onze eerste keer niet zo’n pijn doet?
Alvast heel erg bedankt!

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *