soa

ik heb ongeveer 2 maanden terug een meisje gevingerd. kan ik hiv krijgen doordat ik daarna misschien mijn penis heb aangeraakt? ik was niet over mijn eikel heen gegaan. ik had mijn kleren nog aan dus misschien dat het daardoor er al af ging maar dat het daarna toch naar binnen drong?

ik ben 1 maand geleden ziek geweest, ik was erg moe maar had geen erge griep zoals ik dat lees dat dat 1 van de eerste kenmerken zijn. ik voel me verder gezond en ik ben bijna nooit ziek (ook niet voordat ik had gevingerd).

ik ben zelf 15 jaar en mijn vriendin is ook 15. ik weet niet of ze hiv heeft, ze zegt van niet en slikt ook geen medicijnen en ze zegt dat ze nog maagd was maar ik ben bang dat ze het ooit heeft gedaan toen ze heel erg dronken was bijvoorbeeld. toen we het voor het eerste deden (met condoom) bloedde ze niet.

ik ben erg bang voor hiv, ik heb bijna een jaar geleden 1 keer onveilige seks gehad en ben hierop 2 keer getest(eerste keer na 4 maanden en tweede keer na ongeveer 6 maanden). moet ik mij nu nog een keer laten testen?? en wat zijn de kenmerken bij een hiv infectie?

met vriendelijke groet,
peter

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *