Sex, lichaam

Hallo,

Ik heb al ruim 10 maanden sex met mijn vriend. Hiervoor heb ik nooit sex gehad ook heb ik nooit echt aan m’n vaginale opening gezeten. Maar wat ik raar vind is dat ik nooit hebt gebloed. Eerste paar keer probeerden we sex te hebben maar omdat ik pijn kreeg stopten we telkens. Een keer, na paar uurtjes, heb ik wel paar druppels bloed gekregen maar na een halve dag werd ik ongesteld. Dus ik weet niet of het door de ”sex” was of omdat ik ongesteld werd. Hoe zou dit komen? Het deed erg pijn en de opening was erg strak. Zo strak dat ik een paar keer huilde door de pijn en dat ik zelfs een keer had dat ik dizzy werd tijdens sex.

Al 2 maanden lijkt het ook alsof m’n opening is ”uitgerekt”. Ik voel het zelfs niet meer als we sex hebben. Meer als een halfjaar is het gewoon strak maar daarna ineens heel wijd? Ik heb niks anders erin gedaan (lees: dildo of dergelijke). We hadden wel bijna elke dag sex dus we dachten omdat we het te vaak deden namen we een pauze van ruim 2 weken en toch is hij heel wijd. Hoe zou dit komen?

We gebruiken ook nooit condooms en ik gebruik geen anti conceptmiddel. Ik ben ook niet zwanger geraakt, niet dat ik het wil maar het maakt allerlei gedachtes wakker bij me. Zou ik niet bevruchtbaar zijn? Hoe kom ik hierachter? Trouwens denk niet dat het probleem aan mn vriend is omdat er eerder een meisje door hem zwanger raakte.

By the way, omdat ik niet ben gaan bloeden heeft m’n vriend ook twijfels over dat ik eerder sex hebt gehad. Niet dat het een probleem zou zijn voor hem, maar hij heeft denk ik toch een vermoeden dat ik lieg hierover.
Zijn er misschien medische dingen waardoor ik kan laten onderzoeken dat ik met niemand eerder sex hebt gehad en dat ze een rapport of iets dergelijks kunenn leveren?

Ik hoop dat jullie m’n vragen kunnen beantwoorden, zou heel wat ophelderen.

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *