mogelijk ongewenst zwanger

L.s.

helaas is er een ongeluk gebeurd en had ik een vroegtijdige zaadlozing. We hebben geen onveilige gemeenschap gehad en volgens mij is mijn sperma niet eens op haar gekomen, maar ze is nu toch al 3 dagen overtijd.
(Ik lag op mijn rug en zij ging net een beetje op mij zitten en toen kwam ik per ongeluk al klaar.)

Morgen willen we samen een zwangerschapstest doen. We zijn allebei erg zenuwachtig omdat we absoluut geen kind willen. Zij is nog 15 en mede daardoor kunnen en willen we absoluut niet dat als het foute boel is dat iemand er achter komt.

Aangezien we allebei in de veronderstelling waren dat er eigenlijk niets aan de hand kon zijn omdat mijn sperma (bij ons weten) niet in/op haar is gekomen hebben we geen morning after pil gehaald.
Aangezien ze nu 3 dagen overtijd is zijn we toch wel erg bang dat ze zwanger is. (We hebben het sinds het ongeluk al over en we willen absoluut niet dat er iemand achter komt en we willen allebei de zwangerschap absoluut niet.)

Dus mocht ze toch zwanger zijn willen we graag abortus. Maar zij zit uiteraard nog op school en aangezien we in flevoland wonen is het niet eenvoudig om naar 1 van de klinieken van casa ongeerkt heen en weer te komen.

Ik heb op de casa site gelezen dat er ook een abortus pil is? Is deze ook met contant geld te koop? Of hoe gaat dit in zijn werk?

Informaie samengevat:
– Zij is 15 (zit dus op school en we willen niet dat onze ouders of wie dan ook erachter komen)
– Laatste menstruatie begon op 26-10-10.
– ongeluk op 16-11-10

kunt u ons adviseren wat we het beste kunnen doen?
We zijn erg bang en weten niet wat we moeten doen.

Alvast bedankt

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *