De Bekkenstoot

Hallo,

Ik ben een 22 jarige man. Vanaf jongs af aan heb ik mij een verkeerde manier van masturberen aangeleerd, namelijk de bekkenstoot. Dit houdt in dat ik met mijn penis over een matras wreef om klaar te komen. Hierdoor raakt je gewend aan een bovenmatige prikkeling die bij seks en handmatige masturbatie niet wordt verkregen. Ik heb geprobeerd om op de normale manier (handmatig) te masturberen maar dit lukt mij niet. Hoe kan ik alsnog op de normale manier masturberen Ik ben ten einde raad. Zelf zit ik te denken om een abstinentieperiode van 2 maanden in te lassen het en daarna proberen te masturberen met de hand. Graag zou ik willen weten of jullie nog tips hebben.

Post Author:

6 reacties op “De Bekkenstoot

  Stoot 49

  (11 september 2022 - 01:41)

  Hoi,

  Toevallig was ik het internet aan het afstruinen op vragen hierover.
  Ik ben 49 jaar, heb kinderen en doe de bekkenstoot al sinds mijn 6e ongeveer.
  Ik heb er geen schade aan overgehouden en sinds mijn 23e combineer ik het zo nu en dan ook met aftrekken.
  Dat ging even lastig omdat het een andere techniek is, maar het ging gaandeweg steeds makkelijker.
  Toch vind ik de bekkenstoot vele malen fijner. Vaak als ik bekkenstoot dan blijft krijg ik geen volle lozing(wel intenser), ik ervaar een soort prikkeling de dag erna, waarschijnlijk ook door oxytocine. Hierdoor ben ik vaak nog te snel opgewonden en schaam me daar voor als mensen dat merken, daarom trek ik vaak de dag erna nog even af om de druk er nog even goed af te halen.Zodat mensen niet zo zomaar vinden dat ik ze vies aankijk,

  Voor mij is de bekkenstoot iets spiritueels en ook denk ik een reactie op vrouwen die anders met seksualiteit omgaan in de moderne tijd. Mannen zijn aardig overbodig en de bekkenstoot is het mannelijke antwoord daarop. Het is dus ook een beetje mij levensvisie. Vrouwen zijn namelijk vaak nogal geremd in de seks en stellen vaak nog eisen. Waardoor je als man vaak in moet houden. ik heb avonden gehad dat ik van middernacht tot ochtends vroeg ermee bezig was en in een soort bekkenstoot klaarkom trance zat(met porno). Ik verouder ook niet zo snel. Ik denk dat dit komt door de oxytocine die vrijkomt na de bekkenstoot, ook medisch ben ik er van afhankelijk. Toen ik jong was noemde ik het de fontein van de jeugd.

  Mijn vrouw vind het wat lastiger. Want vrouwen willen graag dat je klaarkomt, maar van mijn hoeft het niet perse, door de oxytocine van de bekkenstoot raak ik vaak snel opgewonden en daar heeft mijn vrouw dan weer baat bij omdat ik seksuele bewegingen goed snap. Ik wil dan ook vaak veel langer seks hebben , maar mijn vrouw komt altijd redelijk snel maar ik raak al wel snel verzadigd voor een dag. Met dates vroeger lukte het ook regelmatig niet, omdat er druk opstaat om klaar te komen. Als ik een goede bekkenstoot dag heb gehad en mijn vrouw ook de tijd wilt nemen is het echter geen probleem. Ik denk dan ook dat het gedrag van vrouwen moet veranderen omtrendt dit onderwerp. Ze zijn ook diegene die dit schadelijk noemen. Maar switchen kan altijd denk ik als je even stopt. Op het begin zal de drang heel hoog zijn. Naar verloop van tijd kan je switchen. Maar weet wel wat je laat liggen!

  Stoot 50

  (11 september 2022 - 22:23)

  Hoi,

  Ik doe al bijna 45 jaar de bekkenstoot. Niks mis mee. Heb een vrouw en kinderen.
  Leerde rond mijn 24e ook aftrekken. Rustig mee begonnen in bed op mijn rug en later lukte het ook zittend.
  Nu wissel ik het af na de bekkenstoot, want ik blijf daarna vaak in een soort roes hangen en aftrekken neemt wat druk weg.
  Het grootste nadeel van de bekkenstoot vind ik dat je er de volgende dag aardig sterk van kan ruiken, Qua erecties heb ik geen echte klachten, intendeel met de bekkenstoot heb ik ook vaak last van een milde Priapisme. Vandaar de roes ook vaak.
  Ik denk dat mensen gewoon herrie maken om niks en dit gewoon met de moderne tijd te maken heeft. Mannen hebben gewoon drang meer om wat intiemer met zichzelf te spelen. En daar ligt een taboo op, ook bij vrouwen die blijkbaar niet altijd willen dat mannen dat doen omdat ze zich dan genegeerd voelen.

  Stoot 51

  (12 september 2022 - 13:50)

  Hoi ikzelf doe de bekkenstoot al vele jaren, al een halve eeuw zelfs. Toen ik 25 was ging ik het combineren en dat werkt goed.
  De bekkenstoot is minder schadelijk dan je denkt, Maar vrouwen willen nog graag dat we achter ze aan lopen en zelf niet te veel moeite doen ervoor, dus rust er een aardig TABOE op. Maar vrouwen zijn ook wat zelfstandiger, dus mannen worden sexueel ook wat minder afhankelijk, niks mis mee. Over het algemeen is sex en mastuberen natuurlijk niet verkeerd. Alleen je lichaamsgeur past zich altijd snel aan en je wordt er suf van. Beter is dus mischien helemaal niet doen.

  Als je het anders wil proberen zou ik eerst gewoon rustig in bed liggen, op je rug om het te proberen, later zitten en daarna staand. Maar trekken is gewoon de druk van de gootsteen halen en er komt helemaal niks qua gevoel bij kijken en dat willen vrouwen stiekem ook wel vaak. Rukkers zijn rammers.

  Stooterd

  (12 september 2022 - 18:55)

  Hoi,

  als je het anders wilt doen kan je dat het beste doen door eerst op je rug te liggen. Daarna door te gaan zitten en daarna te gaan staan. Ik ben 50 lentes en combineer het sinds de 25e lente. Dat is beter want vaak na de bekkenstoot blijft er nog druk zitten. Dat resulteert in een sterke hormonale lichaamsgeur en een opwindenderoes, daarnaast door de oxitine reageer je wat anders op gevoelens. Als ik een film kijk na de bekkenstoot met drama, moet ik altijd huilen. Verder heb ik kinderen en een vrouw. Van klachten heb ik nooit last gehad. Integendeel vanaf mijn tiende ben ik nooit in het ziekenhuis geweest of de eerste hulp.

  b stoot

  (14 september 2022 - 20:20)

  Hoi, Ik doe het al meer dan 40 jaar met de bekkenstoot en ondervind er geen last van.
  Wissel het ook af met aftrekken na de bekkenstoot om mijn opwinding erna een beetje te temperen.
  Aftrekken is een acuut middel voor mannen die vrouwen graag ook willen zien maar de bekkenstoot is wat vrouwen uiteindelijk echt willen. Mannen die aftrekken die zijn gevaarlijk en onzeker afhankelijk van echte sex. Mannen die de bekkenstoot doen zijn nergens meer van afhankelijk en dat vinden vrouwen niet fijn.

  stootbek

  (15 september 2022 - 20:46)

  Waarom stoppen als je het gewoon allebei kan doen?
  Ik doe het 50 zomers lang zonder problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *