E-consult gesteld op Seksenzo oud

Beste expert,

Ik heb al een tijdje een probleem met de seks met mijn vriend.
Ik heb pijn tijdens het vrijen en heb eigenlijk geen zin in seks. We hebben hier wel gesprekken over gehad maar komen maar niet met een oplossing. Hij heeft ook aangegeven geen zin meer te hebben als ik pijn heb.

In het verleden hebben we seks gehad bij mij thuis en ik wilde toen niet verder gaan omdat ik iemand naar boven hoorde komen, ik vind het heel vervelend als iemand ons hoort. Mijn vriend is toen erg boos geworden, daar kon ik helemaal niet tegen. ik voelde me heel kwetsbaar. Daar hebben we ook over gepraat.

Mijn vriend begrijpt een beetje waar ik mee zit, ( ik vind het vervelend als anderen ons horen) maar hij vind het heel vervelend en toont daardoor niet veel begrip, dat heb ik ook aangegeven, maar hij is vooral nog steeds boos.

Ook ik vind ik heel moeilijk om echt is bij hem te doen. Zoals pijpen of aftrekken. Ik vind het gewoon niet prettig om te doen en krijg er een ongemakkelijk gevoel bij als ik het wel doe. Hij vindt dat helemaal niet leuk, wat ik ook weer begrijp, maar ik kan er gewoon niet van genieten.

We zijn al best lang opzoek naar een oplossing, bijvoorbeeld door het spannender te maken om het op andere plaatsen te doen, maar ik ben pas op m’n gemak als niemand thuis is, helaas dat komt dus niet vaak voor.
Verder geeft hij aan dat hij het prettig vindt als ik ook eens iets voor hem doe, maar ik heb daar nog al moeite mee.

We hebben veel gepraat maar komen er samen niet uit en ik wilden om uw advies vragen. Ik hoop dat het verhaal duidelijk is en dat u mij tips of mogelijke oplossingen kunt geven hoe we het weer voor ons allebei leuk kunnen maken. Of dat u nog meer van mij wilt weten.

met vriendelijke groet,

ikenik

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *