E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hoi,

Ik ben er sinds een tijdje achter dat ik herpes heb.
Ik had mijn eerste besmetting een week geleden en het is nu al bijna helemaal verdwenen door middel van een kuur die ik van de dokter heb gekregen.
Ik heb dit denk ik van mijn vriend, we hebben nog niet echt helemaal seks gehad, maar wel alles wat ervoor gedaan wordt en zijn geslachtsdeel even in mij gestopt.
Ik zelf dacht dat hij eendrager was, maar nadat hij vandaag naar de huisarts geweest is, en die zei dat hij niks kon zien, begin ik te twijfelen. Niet dat ik contact heb gehad met andere, maar ik zou echt niet weten waar ik het anders van heb. Want het was zekerweten mijn eerste besmetting anders had ik al die pijn en opgezwollenheid wel eerder meegekregen. Hij heeft volgende week een afspraak bij de ggd om het zeker te weten. Maar ik wil gewoon wat meer duidelijkheid, ik kan het echt nergens anders van hebben. Maar mijn vraag is dus eigenlijk of je het aan een jongen zijn penis kunt zien of het een drager is of dat ze echt een test moeten doen (is dit trouwens bloedprikken of heel iets anders?) voor ze kunnen zien of hij dat aan mij heeft overgedragen?

Ik zou het heel erg waarderen als jullie dit toch op de mail zouden willen zetten, want ik wil het echt zo snel mogelijk weten, want van deze onduidelijkheid word ik maar krankzinnig gek!!

Hopelijk hoor ik snel iets van jullie, alvast reuze bedankt!

Groetjes, Bo

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *