E-consult gesteld op Seksenzo oud

hallo,

ik mail u met een vraag over mijn orgasme en pijn bij de seks.

ik heb al eerder een mailtje gestuurt omdat ik toen erg veel pijn en last had tijdens de seks (dat was wel enkele weken na mijn ontmaagding). Na de reactie op die mail is het al wel verbeterd, zo is het al minder pijnlijk geworden en kan ik klaar komen door middel van stimulatie van de clitoris. (dit is ongeveer 6 maanden na mijn laatste mail) kortom het is dus verbeterd maar nog steeds niet zoals het hoort te zijn.

Tijdens de seks kan ik er nog steeds niet echt van genieten (soms kan ik klaar komen maar dat is dan alleen dat moment dat ik er echt van geniet, en alleen door mijn clitoris te stimuleren).
Na een tijdje, ongeveer tien minuten (dat verschilt na hoe nat ik ben en hoelang ik het blijf) gaat het irriteren en pijn doen, voornamelijk bij de vagina in- en uitgang. ik ben zeker nat genoeg want het stroomt vaak alle kanten op…..

Mijn vragen zijn daarom waar het aan kan liggen dat de seks zelf dus buiten mijn orgasme niet fijn is? (Dus dat het me niet zo veel doet als mijn vriend in me gaat, geen fijn gevoel of helemaal geen gevoel),
en dat het vrij snel gaat irriteren?

ik ga vanwege veiligheids redenen en om vrij onregelmatige mestruaties aan de pil.

ik heb een vaste bed partner (soa vrij), zou het kunnen zijn dat het condoom al snel gaat irriteren omdat deze mee glijd langs de vagina uitgang? Ik heb al verschillende geprobeerd. en zou de seks zonder condoom huid op huid de snelle irritatie weg kunnen nemen of verminderen?

ik denk dat op het moment dat het tijdens de seks niet meer irriteert en ik op een normale manier seks kan hebben ik me mischien meer over kan geven omdat ik me dan niet meer hoef te laten aflijden door de irritatie en pijn. en dat ik er dan meer van kan gaan genieten en vanzelf of met een klein beetje hulp heerlijke seks kan hebben en een orgasme kan krijgen.

Groetjes Michelle

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *