E-consult gesteld op Seksenzo oud

Beste lezer,

Ik zit met een probleempje over maagd zijn! Dat ben ik nu niet meer, tegen mijn zin ben ik jammer genoeg ontmaagd:( ( en neej natuurlijk kan ik zoiets niet aan derden vertellen, en die gene ook niet aanklagen) Daarvoor had ik alleen maar anaal seks. Bij mijn vorige vraag kreeg ik dit te horen:

Als je een andere relatie hebt, ben jij diegene die bepaald of je maagd bent of niet. Niemand ziet iets aan je en als jij beweerd nooit seks te hebben gehad,in je vagina, ben je dus gewoon maagd!

Ik zelf ben dokters assitente, vandaar ben ik aan deze site gekomen ( uitnodiging bijscholing)! Ik maak zelf BVO uitstrijkjes bij patiënten waarbij hun vagina er een stuk anders uitziet dan bij mij, daarmee bedoel ik hun gat is groter, natuurlijk is elk lichaam anders, maar ik neem aan dat je wel begrijpt wat ik bedoel.

Ik weet wel dat een vagina een spier is die je zelf kan aanspannen en ontspannen, maar als k gehuwd ben moet mijn partner er niet achter komen dat ik ontmaagd ben. En zal hij dat niet merken doordat mijn vagina dan ook wijder is?
Zo niet? dan vraag ik me af waarom mensen een maagdenvlies operatie aangaan als het tog niet te merken is?

Hopelijk heb jij hier een antwoord op, want ik zit er erg mee. En ja maybe kun je denken eigenschuld, ja dat denk ik ook, maar kan er nix meer aan veranderen!!

wachtend op een antwoord groet ik vriendelijk,

Sinem

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *