E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hallo,

Ik ben 20 jaar net als mij vriendin. We kennen elkaar vanaf december. Een geweldige vrouw die altijd vrolijk is, de mond op de juiste plaats heeft zitten en voor iedereen belangstelling heeft soms wel eens wat te veel.

Ze vertelde mij voordat we met elkaar gingen dat ze nog maagd is.
Ze heeft alleen nog maar gezoend met een jongen en voor de rest nog niks uit gevonden in de seks.
Ik was over mij oren van haar dus ik vond dit geen probleem. We deden leuke dingen samen, en als we even samen waren dan mocht ik over haar kleding der vagina en borsten wat inspecteren. Ze was al 1 keer blijven slapen, dit mocht alleen als zij op een andere kamer gingen lag dit moet van haar ouders en tevens als ik bij haar slaap slaap ik op een andere kamer.
We hebben wel samen op bed gelezen maar mocht der alleen over haar pyjama aanraken.

Ik ben een jongen die al meerdere malen seks heeft gehad. En heb op zulke momenten best wel zin in seks.
We hebben het daar een keer over gehad, dit gesprek was hartstikke open en ze kwam tot de conclusie dat ze nu ondertussen al 20 is en het er toch maar eens van moest komen. Ik vond het helemaal geweldig, mijn avond kon niet meer stuk.

We hadden elkaar ruim 5 dagen niet meer gezien. Ik kwam bij haar thuis en ze had lippen stift op, waarvan ze weet dat ik daar niet van hou. Ik vond dat vreemd maar maakte mij daar verder niet druk om. Haar ouders waren vertrokken en waren opdat moment alleen thuis. Ze moest met mij praten.

Ze zei het volgende:
Ik voel mij niet prettig als jij mij aanraakt over mij hele lichaam en ik denk dat jij ook niet bij mij past want wij zullen op korte termijn geen seks gaan hebben. Ik voel me dan niet mij zelf en misschien moet je maar een andere meid zoeken.

Dit kwam vrij hard aan voor mij en wist niet zo goed wat ik moest zeggen. Heb erop dat moment voor gekozen om toch bij haar te blijven, dit puur om de reden als ik haar weer zie krijg ik vlinders in mijn buik. Maar als ik denk dat wij niet seks zullen hebben en het alleen tongzoenen en handje vast houden is, voelt dit weer als een baksteen in mijn buik.

Ze heeft mij ook verteld dat ze zich zelf ook nog nooit heeft gemasturbeerd. Ik kan het mij zelf geen plekje geven dat een prachtige vrouw van 20 jaar geen behoefte heeft aan seks of intiem contact met een man.

Ik wil niet dat mij relatie hier door stuk loopt, maar ben wel sterk aan het twijfelen. Weet gewoon niet wat ik moet doen op dit moment.

Ik hoop dat jullie een fijn antwoord voor mij hebben.

Met vriendelijke groet,

Henk

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *