E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hallo,

Ik ben nu 16 jaar en ik heb al anderhalf jaar een vriend. We zijn al sinds mei bezig met seks met handen en de mond, en sinds juli met echte seks. Ik vind het heel fijn, maar ik geniet er nog niet van zoals het hoort. Dit komt door twee dingen: ik heb regelmatig pijn tijdens het vrijen en ik krijg nooit een orgasme.

Toen we in juli voor het eerst seks hadden, deed dat geen pijn. Daar was ik erg blij mee, want het was onze eerste keer. Ook de keren daarna had ik nergens last van. Het was in september dat ik voor het eerst pijn kreeg en bloedde. Daarna is het nooit volledig weg geweest. We hebben een pauze genomen, zodat ik lichamelijk (voor het bloeden) en in mijn hoofd (door angst voor pijn schijn je juist pijn te krijgen) even rust had, en daarna zijn we door gegaan, nu met glijmiddel.
Dat is een tijdje goed gegaan. Als ik me goed ontspande en we voldoende glijmiddel gebruikten, deed het geen pijn. Maar naarmate we het vaker deden, leerde mijn vriend zijn orgasme steeds langer uit te stellen. Waar andere meiden daar blij mee zijn, kon ik het niet waarderen. Want zo kwam ik erachter dat ik na ongeveer 2 minuten nieuw glijmiddel nodig heb, anders krijg ik opnieuw pijn! We hebben behalve een pauze en glijmiddel ook geprobeerd om andere standjes te doen, een kussen onder mn billen, langer voorspel, enzovoort. Maar we moeten constant onze vrijpartij onderbreken, om nieuw glijmiddel te pakken (wat er weer voor zorgt dat mijn vriend nog langer nodig heeft om klaar te komen!). Ik vind dit heel vervelend.

Toen we in mei begonnen en ik nog niet meteen klaar kwam, maakte ik me geen zorgen. Je hoort wel vaker over meisjes bij wie het even duurt. Bovendien moesten we nog even aan elkaar wennen en elkaar ontdekken.
In juli hadden we voor het eerst echt seks. Weer geen orgasme. De tijd verstreek, en er gebeurde niets. Het is nu maart, en ik ben nog steeds niet klaargekomen.
Voordat ik verder ging met mijn vriend en ook vanaf dat moment, masturbeer ik mezelf. Dan gaat het wel goed – het duurt soms lang, maar ik krijg altijd een orgasme.
We hebben al zoveel geprobeerd: ijsklontjes, verschillende standjes, kussen onder mijn billen, glijmiddel dat tintelt of warm wordt, een vibrator, vingeren, beffen, een erg lang voorspel of juist heel kort, ik mag kijken of juist niet, ik mag voelen of juist niet, verschillende plaatsen, penetratie en stimulatie tegelijk, facesitting, heel erg focussen of juist laten gaan, massage…
Eigenlijk bijna alles wat ik kan vinden op internet, en nog steeds lukt het niet. Ik word er een beetje wanhopig van.
Mijn vriend is heel geduldig en gedreven, hij wil heel graag dat ik een orgasme krijg, maar vind het ook niet erg wanneer dat niet gebeurt. Toch voel ik me vaak schuldig wanneer hij eeuwenlang druk bezig is zonder resultaat. Ik voel dan dat hij teleurgesteld is. Vaak voel ik me zo schuldig, dat ik een orgasme fake. Op die manier denkt hij dat ik genoeg heb aan wat hij op dat moment doet, en bovendien kan ik momenteel mijn probleem niet delen met hem. Erg handig is dat natuurlijk niet, maar ik voel mezelf verplicht om het te doen.

Ik zit momenteel in een dipje, omdat ik niet weet hoe ik hier uit kom. Regelmatig pijn, geen orgasme en ik kan het er niet eens met mijn vriend over praten. Vriendinnen die later begonnen als ik, hebben allang een orgasme.
Wat kan ik doen om dit op te lossen?

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *