E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hallo,

Ik heb sinds een half jaar een relatie met een hele lieve jongen. Hij had hiervoor een relatie van 5 jaar. Ik heb 2 relaties gehad van ongeveer een jaar.
Om maar even met de deur in huis te vallen vind ik de seks gewoon niet zo lekker. Ik geniet er wel van omdat ik graag bij hem wil zijn en hem wil aanraken maar ik vind het niet echt geil ofzo. Ik masturbeer ook altijd tijdens het vrijen omdat ik anders niet zoveel voel (hij is niet zo heel groot).
We hebben hier al verschillende malen gesprekken over gehad, maar ik heb het gevoel dat hij me gewoon niet begrijpt… ( heb trouwens niks , ook geen hint gegeven over zijn grootte) Ik wil naar hem verlangen en het ook geil vinden als die aan me zit. Maar ik vind het de laatste tijd steeds meer een ” gedoe” , omdat ik toch zelf het meeste werk doet. Dat, terwijl hij zoveel moeite doet vooraf maar ik kan zeg maar precies dromen wat hij allemaal gaat doen en dan vind ik het niet meer spannend. (Ik weet dat ik verschrikkelijk zit te klagen nu;))
Mijn andere vriendjes hadden misschien wat meer ervaring en waren wat dominanter in bed. Ik heb ook aangegeven dat ik dat nodig heb (zonder te vergelijken met mijn exen). Maar ik heb het gevoel dat hij er alleen maar onzekerder van wordt.
Als het dan een keer goed gaat in bed en ik word nat dan denkt hij volgens mij meteen van yes ik mag er in, en dat voelt dan als zo’n enorme afknapper. Terwijl ik wel zie in zijn ogen als we het erover hebben dat hij het belangrijk vind dat ik geniet.. Maar dat gaat niet zo makkelijk… Nu heb ik meer het gevoel dat ik me best moet doen om klaar te komen voor hem…. Terwijl hij ondertussen zijn best doet om niet te snel klaar te komen.

Nou lang verhaal en voor mijn gevoel nog steeds niet volledig. Klaag ik nu te veel of heb ik geen geduld? Ik word er namelijk echt gefrustreerd van en vind seks heel erg belangrijk in een relatie..

Steph

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *