E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hallo,
ik wilde jullie iets vragen over het feit dat ik nog nooit ben klaargekomen. ik heb dit nooit echt een probleem gevonden, maar nu wil ik er geloof ik wel iets aan gaan doen. Het punt is ook dat ik lang gedacht heb dat er bij mij niet echt iets aan te doen is. Ik heb namelijk niet het idee dat ik me inhoudt tijdens het hebben van sex, of masturbatie. Of dat ik me niet zou durven laten gaan of zou kunnen aangeven wat ik lekker vind. Na op het internet rondgekeken te hebben en verhalen over andere vrouwen gelezen te hebben die niet kunnen klaar komen, herken ik me wel in het algemeen beschreven plaatje: ik word elke wel opgewonden, en het neemt ook steeds toe, … maar op een bepaald punt, waar ik erg opgewonden ben gaat ‘het’ niet meer verder. Ik blijf heel erg opgewonden voor echt een lange tijd en op een gegeven moment stop ik dan maar gewoon omdat ik toch niet echt het hoogtepunt bereik, of wordt mn clitoris te gevoelig waardoor ik ook wil stoppen. Mijn opgewondenheid vermindert echter niet in zulke gevallen.
Ik heb dus wel het gevoel dat ik er heel dicht bij zit, maar kan net niet dat punt bereiken waarop een soort van ontlading ontstaat.
Ik vroeg me af wat ik hier aan kan doen. Oplossingen als ‘oefenen, erover praten etc’ heb ik allemaal al grondig uitgeprobeerd. Ook heb ik het wel eens met een vibrator geprobeerd. Daar wordt ik wel opgewonden van, maar het voelt zo ‘plastisch’, ik merk in elk geval dat ik het veel fijner vind om het met een jongen samen te doen. Dan gaat het niet alleen om de lust, maar ook om het samen hebben van sex.

Alvast bedankt,

Ellie

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *