E-consult gesteld op Seksenzo oud

Ik ben een jongen van 24. Ik heb een tijdje een vriendin gehad en seks met haar gehad. Zij is de enige tot op heden waarmee ik seks heb gehad. Dit was op mijn 22ste.
De seks verliep erg slecht. Ik had moeite een erectie te krijgen en te houden. Daarbij is het mij nooit gelukt van alle keren dat we seks hebben gehad om klaar te komen. Ik voelde ook vrij weinig van de seks. Ik schat dat we ongeveer 40 keer seks hebben gehad.
In het begin dacht ik dat het kwam door de spanning van mijn eerste keer. Toch is het niet verbeterd na verloop van tijd. Ik beleefde het als erg frustrerend en zag steeds meer op om het telkens weer opnieuw te proberen. Ik was telkens ook erg gefocusd op het behouden van mij erectie en het klaarkomen. Ik probeerde me te concentreren op de seks en opgewonden te worden en te blijven maar dat lukte erg slecht. Door dit alles is de relatie stuk gelopen en heb ik een sterke psychische blokade om in de toekomst weer seks te hebben.
Als ik alleen ben, ben ik wel regelmatig opgewonden en mastubeer dan( +/- 6x per week). Ik heb dan geen erectieproblemen. Ik merk dat ik dan alleen maar bezig ben met het klaarkomen en niet echt geniet. Mijn hele lichaam is zeer gespannen en tijdens het rukken heb ik mijn penis met een zeer sterke handgreep vast. Op het moment als ik klaar kom ontspant mij lichaam maar niet echt mijn geest. HEt voelt een beetje alsof ik misshien wel fysiek klaar kom maar psychisch niet (er is geen psychische ontlading ofzo).
Ik heb daarnaast sinds één jaar een beetje een spastische blaas (ik moet dus heel vaak naar het toilet) maar ik heb geen soa’s ofzo. Ik heb het idee dat deze kwaal met mijn gespannen omgang met seks te maken heeft. Zou dat kunnen?
Ik heb het idee (misschien mede omdat ik pas op mijn 22ste voor het eerst seks heb gehad) dat ik op de verkeerde manier van seks geniet en ermee om ga. Mijn vraag is; hoe kan ik gewoon normaal seks hebben met een normale erectie en klaarkomen hiervan kan genieten?

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *