E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hallo,

ik heb eigenlijk 2 vraagjes. De eerste is dat ik al ruim een half jaar heel onregelmatig ongesteld wordt, dus ik bloed zo ongeveer 20 dagen van de maand. Nu ben ik al op advies van de huisarts gewisseld van pil, maar dat helpt niet, dus nu moet ik een half jaar stoppen met de pil. Nu zit ik me dus af te vragen of dit idd een goed advies is, of dat ik me verder moet laten onderzoeken.

Momenteel ben ik wel al anderhalf jaar vrijgezel, maar ik heb denk ik ong ieder half jaar wel 1 keer veilige sex, en onveilig zoiezo nooit. Al vind ik enkel condoom niet veilig genoeg om t daarop te vertrouwen. Maar nu komen we aan bij vraag 2.
Ik bloed namelijk ook vrij snel tijdens t sexe, dus dat is ook wel een reden dat ik t niet zo maar met iemand doe. Dit heb ik eigenlijk al, sinds ik sexueel actief ben vanaf me 21e en dus ook af en toe binnen een relatie. Dit is niet altijd zo, maar wel vrij vaak. T doet echter geen pijn, dus ik kan ook niet aangeven wat wel en niet kan, dus ik vind dit eigenlijk wel een vrij vervelend probleem. Ik weet dus ook niet wat jullie advies is hierover.

Hoop dat jullie me kunnen helpen,

mvg Femke

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *