E-consult gesteld op Seksenzo oud

Mijn vrouw en ik hebben al sinds de kinderen geboren zijn geen sex meer met elkaar zoals het in mijn optiek hoort. Het is heel langzaam begonnen van elke dag naar 6 dagen in de week. Jaar na jaar werd het steeds minder totdat wij na ongeveer 5 jaar bij een sexuologe en een psycholoog zijn geweest.

Beide constateerden bij ons geen psychische en/ of lichamelijke gebreken en wij waren volgens hun dan ook een volkomen normaal stel dat heel erg veel van elkaar houd. Nu is het 23 jaar later en na jaren van soms 1 of soms 2 keer per jaar komt er nu helemaal niets meer van. Ik zelf ben sexueel wel actief en mijn vrouw dus helemaal niet meer en dit duurt denk ik al zo’n 6-7 jaar.

Het erover praten, is in de loop der jaren ook steeds meer afgenomen samen met mijn hoop dat er ook maar iets van komt. Vorig jaar was ik het zo zat dat ik er zodanig heb op aangedrongen dat zij geen verhouding heeft met een echtgenoot maar met een soort vriend/broer.

Toen is zij waarschijnlijk wel geschrokken en ik kon zowaar een afspraak met haar maken tijdens een gesprek van wel een uur, om het minimaal 1x per week te doen. Helaas is het wederom bij 1x gebleven, in mijn optiek zit er bij haar nog wel degelijk een behoefte aan sex, alleen ik kan het er niet uitkrijgen.

Nu dacht ik we zijn zo veel jaar verder en misschien zijn er op uw vakgebied vast nieuwe technieken hiervoor ontdekt. Mijn vraag is dan ook of u ons op één of nadere manier een advies kunt geven. Overigens zijn wij al 32 jaar bij elkaar en nog steeds houden wij erg veel van elkaar en vullen wij elkaar ook heel erg aan.

M.vr.gr. Alex

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *