E-consult gesteld op Seksenzo oud

Beste Meneer / Mevrouw,

Sinds een jaar hebben mijn vriendin en ik een geweldige relatie waarbij wij vanaf het begin af aan ook seks hebben waarin wij niet schromen om te experimenteren.

het enige is wel dat mijn vriendin bij de penetratie altijd, al haar spieren aanspant en altijd erg gespannen is ( het is daadwerkelijk altijd want het nooit anders geweest). dit is niet prettig voor haar, Vaak doet het pijn. En is het niet prettig voor mij, want bij mij wil ook het nog wel eens pijn doen.
daarnaast vind zij het niet prettig als ik helemaal bij haar naar binnen ga. vaak zit alleen mijn eikel in haar ( voor mijn gevoel).

we weten niet waarom zij zich zo aanspant. ze heeft wel 1x laten vallen dat zij het iedere keer weer eng vind als er ook maar iets in haar lichaam gaat ( met uitzondering van via haar mond). hiermee bedoelt zij voornamelijk naalden. maar een tampon daarin tegen is geen probleem.

ze wil wel seks maar ik neem altijd ( zonder uitzondering) het initiatief en nadat ze 2x nee heeft gezegd is het vaak toch ja.

behalve afgelopen week. sindsdien zijn de “nee” erg duidelijk en was het voor mij ook een teken dat het ook nee was. ik moest mijn lust gevoel onderdrukken.

mijn vraag aan u is.
Hoe kan ik haar meer laten ontspannen?
en hoe kan zij zich meer laten ontspannen?
of
ben ik gewoon te opdringerig en moet ik gewoon afwachten tot dat zij het initiatief neemt?

Ik hoop dat u een antwoord heeft op mijn vraag.

met vriendelijke groet,

Frank Zuidgeest

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *