E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hoi,

Ik had eerder deze vraag gesteld hier op de site maar had weer es niet opgelet (bij man/vrouw)
————————————————————————
Hoi, Geen jeugd dit keer maar een volwassen vrouw. Met helaas het volgende probleem, mijn zin in sex is de laatste tijd erg gedaald. Ja, ik heb het druk met werk, huishouden en kinderen maar toch. Het is nou net dat ik wel wil maar het is net of ik mijn lichaam niet zo ver krijg. Soms totaal gene problemen en andere keren is het 10x niets. Zijn er middelen die kunnen helpen om alles weer wat op gang te krijgen? Homeopatisch of wat dan ook? Je ziet ze wel eens in advertenties maar is het ook iets? het is maar voor tijdelijk want denk serieus wel dat het weer goed komt. Vraag me niet waarom, het is maar een idee. Ik zou dus niet iets willen gebruiken zoals viagra e.d. maar iets wat je elke dag inneemt ofzo en dat het peil in het algemeen omhoog wordt getrokken en niet voor een half uurtje.
—————————————————————————

ik ben dus wel edegelijk een vrouw en net 34 geworden.
helaas staat de tijd niet stil.
Momenteel gebruik ik geen anticonceptie omdat mijn man geholpen is. heb wel een tijd terug (1 1/2 jaar) de mirena gehad maar kreeg daar haaruitval van en ben dus gestopt.
Sinds een half jaartje heb ik dus eigenlijk “last” van deze klachten. eerder ook wel eens maar dan kon ik het wijten dat ik bijna ongesteld moest worden. (die is toch best regelmatig)
De huisarts wijt het alleen maar aan het feit dat we kinderen hebben en ik werk dus met andere woorden, te druk.

Groetjes Bianca

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *