E-consult gesteld op Seksenzo oud

goedenavond meneer, mevrouw..

ik heb een vraag, misschien wel een heeele domme..

12 maart heb ik wat gehad met een vriendje (is nog niet officieel verkering dus allemaal errug vaag!), is wel ff in mij geweest maar niet klaargekomen. Dag erna, 13 maart dus, ben ik snel naar de apotheek gweest om een MAP te halen. Deze heb ik binnen 14 uur ingenomen, dus was er op tijd bij.

Na veel gedoe tussen m’n ‘vriendje’ en ik, thuis, enz, een test gedaan maandags. Misschien wel veel te vroeg, maar hield het niet meer van de spanning; WAT als ik zwanger zou zijn; niet officieel een vriendje en vanweg geloofsovertuigingen helemaal verschrkkelijk.. Dus wij die test doen, kwam te voorschijn dat je niet zwanger bent..

Maar steeds bleef het spoken, van ben ik nuw el of niet zwanger, enz enz enz. Toen werd ik 19 maart ONGESTELD!!! Wel 5 dagen lang, en heftig rood.. Er viel last van me af, gelukkig.. toch niet zwanger!

Elke x komt die angst terug.. Ik volg een cursus bij een preventie- en dienstverleningsafdeling bij een instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg, omdat k allemaal angstaanvallen heb enz, maar durf deze vraag daar niet te stellen..

Daarom stel ik hem hier, kan ik zwanger zijn nu ik toch gevloeid heb, en wel 5 dagen lang, 6 dagen na het slikken van de MAP?

ik hoor graag uw antwoord..!!

Alvast bedankt!

Gr. Marieke

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *