E-consult gesteld op Seksenzo oud

‘Beste seks enzo’

mijn verhaal & vraag: een heb een maand een vriendje, we waren veel samen maar het enigste wat hij dan zei is: wanneer gaan we neuken? ik zei: ‘ik weet het niet”
Maar later werd ik het egt zat van dat gezeik over wanneer we gaan neuken, maar ik durfde het niet uit te maken was bang dat hij boos op me zou worden want ik blowde egt heel veel dus was bang dat hij agressie in my zou uittonen ofzo.
maar ik was een keer bij hem binnen,ging die me helemaal zoenen enzo zit die aan me tieten zegt tie:”doe dit uit’ dus ik d8 kan geen kwaad weetje. me shirtje was uit. even later gaat hij naar me vagina en zegt mag dit ook uit. ik zei nee ik wil dat niet! hij zeg doe gewoon er gebeurt niks enzo dat weetje ik hou van je enzo. maar ik wou weggaan maar zijn deur was op slot, en hij had de sleutel ergens in zijn kamer gelegd. een uur later hadden we het tog gedaan, ik voelde me niet op me gemak! hij wou alle standjes met me doen terwijl ik maar 1 standje in heel me leven heb gedaan. hij begonn weer te zeuren. we hadden ong 5 standjes gedaan. maar toen we klaar waren zag ik dat hij geen condoom meer omhad, hy had er wel 1 om maar hij had die eraf gehaald toen die klaar was zei hij. maar ik heb nu rare gedachtes dat hij geen condoom om had. maar met het standje: jongen boven. toen zag ik wel dat hij condoom omhad. hy zei dat hij 3x een condoom heeft omgedaan elke standje een ander dus.
maar toen hy zijn condoom afhaalde(ik zag niet dat hy eraf haalde) bracht het mij zo aan de twijfels! ik kan nu niet slapen niet eten omdat ik bang ben dat ik zwanger ben ofzo. maar me ouders mogen dit niet weten! en ik woon in spijkenisse en me dokter zit in barendrecht. maar heb haast geen tijd om er naar toe te gaan. want me nicht(voogt) woont tegen over me dokter dus als ik daar heen ga ziet ze me. wat nu ? heeft u tips? ik ben egt heel stom bezig geweest! ik ben nog jong enzo:1994 geb. ik voel me zo kut. ik hoop dat u me een beetje wilt helpen.
heel erg bedankt, ik hoop dat ik SNEL bericht terug krijg !

groetjes & kusjes van melissa

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *