E-consult gesteld op Seksenzo oud

Goedendag! Ik heb een probleem.
Ik ben een jongen van 20 jaar met een vriendin. De seks die we hebben is echt geweldig, maar ik heb best vaak dat ik geen erectie krijg. En als ik een erectie krijg dan duurt het best wel lang, het komt niet van harte zeg maar. Ik merk ook dat ik eigenlijk niet erg opgewonden ben. Als we samen in bed liggen komt het uiteindelijk vanzelf wel zover dat ik een erectie krijg, maar een jaar of 2 terug (met een andere vriendin) was het zo dat het aanraken van de borsten bijvoorbeeld al gelijk zorgde dat ik enorm opgewonden werd en het echt niet meer kon houden. Dat gevoel mis ik nu gewoon. Nogmaals, als ik een erectie heb dan is de seks lekker. Maar het is niet dat ik onwijs opgewonden ben en écht zin heb in seks. Ik heb overigens na die eerste vriendin nog 2 korttijdige partners gehad, maar bij beide kon ik of geen erectie krijgen, of hem niet vasthouden. De relatie die ik nu heb is weer de eerste serieuze relatie na de eerste vriendin.
Maar wat kan ik aan dit probleem doen? Waar is dat lustgevoel gebleven? Vroeger werd ik vaak opgewonden door het denken aan seks, nu moet ik er echt moeite voor doen lijkt het. Hoe krijg ik die lust weer terug?
Mijn vriendin en ik kunnen er goed over praten. De ene avond wil het gewoon niet, de andere kan ik 2 keer na elkaar seks hebben. Het lijkt me dus geen lichamelijk probleem dat ik soms geen erectie krijg, want het is gewoon dat ik niet echt opgewonden wordt.
Aan mijn vriendin ligt het sowieso niet, het is een hartstikke mooie meid en ze is hartstikke snel opgewonden.

Alvast hartelijk dank voor het antwoord en met vriendelijke groet,

Jesper

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *